woensdag 17 september 2014

Teken van het Beest: Cash in je vingerIn Engeland en Polen werken banken met scanapparatuur waardoor betalen middels het scannen van bloedvatpatronen mogelijk is. Het is een goedkope en veilig manier van betalen, maar Nederlandse banken lopen er nog niet warm voor.

Is de bankpas over enkele jaren verleden tijd? Het lijkt nu nog toekomstmuziek, maar in Engeland en Polen is het reeds werkelijkheid: betalen met onze bloedvaten middels hypermoderne scanapparatuur is daar al aan de orde van de dag.

De bankpas; hij is niet weg te denken uit onze portemonnee. Toch komt er wellicht een moment waarop we dit betaalmiddel niet langer nodig hebben. In landen als Engeland en Polen werken banken namelijk al met hypermoderne scanapparatuur – de bloedvatscanner - die het bloedvatpatroon in de vinger leest om de identiteit van de klant vast te stellen en waarmee vervolgens betaald kan worden.

Iedereen heeft een uniek patroon van aderen in zijn of haar hand. De bloedvatscanner ‘leest’ dit patroon dankzij ‘bijna-infraroodlicht’ dat door de huid van de vinger schijnt en waardoor hemoglobine oplicht. Het unieke patroon wat hierdoor onstaat, wordt vervolgens gekoppeld aan een bankrekening. En voilà, een nieuwe betaalmethode is geboren. Het bloedvatenpatroon is voor ieder individu uniek en verandert nooit. De betaaltechniek is niet alleen erg nauwkeurig, het is ook nog eens goedkoper en veiliger dan betalen met een vingerafdruk. Het scannen van de vinger neemt slechts enkele seconden in beslag en werkt veel sneller dan het nu nog gebruikelijke pinnen.

Amerikaanse atoomenergiecentrales en biohazard-fabrieken zijn reeds overtuigd van de voordelen van ‘betalen met bloedvaten’; daar wordt de techniek al veelvuldig toegepast. In Europa zijn Polen en Engeland voorlopers op het gebied van deze betaalmethode. In Polen bijvoorbeeld worden dit jaar nog 2000 nieuwe pin- en betaalautomaten in supermarkten uitgerust met de vingerscan. Of Nederland ook binnen korte tijd warmloopt voor de nieuwe betaalmethode is nog maar te bezien. Volgens Gijs Boudewijn, adjunct-directeur van de Betaalvereniging, zijn Nederlandse banken nog niet laaiend enthousiast. Ze zijn bekend met de methode, maar volgens hem zijn er nog geen concrete plannen om het te implementeren in ons land.

Bron: Sync

Forget PINs - now you can withdraw cash with your VEINS

Openbaring 13:16,17 ( Revelation 13:16,17 )

"En het [tweede bees] maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op [in] hun rechterhand of op [in] hun voorhoofd, [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft."