vrijdag 18 juni 2010

De rapen zijn gaar - Mediaterrorisme teistert Israël










DE RAPEN ZIJN GAAR

Mediaterrorisme teistert Israël

Ze stomen al weer op naar Gaza. Hun mediasucces van de vorige keer was enorm. De doden die vielen waren koren op hun molen om ach en wee roepend Israël aan de schandpaal te nagelen. Het is media terrorisme als een Reuters persbureau op hun foto het vervaarlijke mes van een van de “vredelievende” humanitaire lieden aan boord van het flotilla er bewust afhaalt om de leugen de wereld in te slingeren dat Israël met geweld begon. Alom selectieve eenzijdige verontwaardiging tegen Israël. De media zijn het grootste gevaar voor Israël en ook voor de christenen. Het is de dictatuur van het mediaheidendom.

Waar waren de cameraploegen nu?

Vandaag beleefden we een staaltje van mediamanipulatie van de bovenste plank. Waar waren de cameraploegen, nu vandaag een grootse demonstratie in Den Haag plaatsvond om Israël een hart onder de riem te steken? De hele media was geïnformeerd maar in de prullenmand van de redactietafels terechtgekomen. Tegen Israël doet de cameraploegen uitrukken, maar vóór Israël moet doodgezwegen worden. Waarvan acte. Medeburgers van Nederland: U wordt door deze media voorgelogen.

Nieuwe (media)generatie breekt baan

Nederland zit echter vol met een steeds grotere groep enthousiaste jongeren van diverse politieke huize, die niet te houden zijn. Dat konden we vandaag zien. De rapen zijn gaar. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt die wel! God is toch sterker. Daarom bidden we dat Gods rijk met spoed komt.

De EO is stok en oost Indisch doof

O ja, we hadden de EO, maar die is stok en oost Indisch doof. Ze heulen liever met Gretta en Dries dan vanuit hun wortels met verve tegen het antisemitisme in te gaan. Knevels en van de Brinken moeten toch weten dat als je aan Gods oogappel komt, je je deerlijk zult verwonden. De EO speelt met vuur. Geen wonder dat de kern van de EO en masse het schip verlaat. Is het evangelie van een EO dan slechts 40 jaar Bijbel bestendig? Verbijsterend. Verheugend, dat nieuwe pinnen in de grond geslagen worden van een 24 uurs tv zender Family7 en een 24 uurs Groot Nieuws Radio maar ook een bij de tijd internetdienst CIP en een Nederland7 dat nieuwe initiatieven bundelt. Schreeuw om Leven Brink TV was met een cameraploeg aanwezig om dinsdag om 22.15 uur verslag te doen op Family7.

Sjofars op een politiek profetisch moment

De sjofars schalden om precies 1 uur over politiek Den Haag op het moment dat de 150 nieuwe leden van de Tweede Kamer werden geïnstalleerd. Een profetisch moment. De Christenen voor Israël jongeren en de SGP jongeren deden een appèl. De jonge Joël Voordewind van de CU en Cees van der Staaij van de SGP en de voorzitter van de CDA Jongeren uit Rotterdam bemoedigden de Israëlische ambassadeur die het waagde onder strenge bewaking naar buiten te komen, waar hij onder gejuich en gezang hartelijk welkom werd geheten. Zichtbaar geëmotioneerd dankte hij voor de hartverwarmende ontvangst, nu het lijkt dat er haast niemand meer is die openlijk steun durft te bewijzen aan zijn land en volk. Hij vatte moed en hem werd beloofd pal achter Israël te blijven staan.

Zwijgen over Israël is antisemitisme

Het is toch schandalig, dat burgers van Joodse huize zich niet meer veilig weten in een aantal wijken in Amsterdam. En het is toch schande dat het joodse schooltje bewapende beveiligers moet inhuren om de kinderen te beschermen. Joodse vrienden zeggen dat de haat weer net zo groot is als voor de Tweede Wereldoorlog. En we weten allemaal wat dat betekent. Het is je toch niet voor te stellen dat men burgers met een keppeltje naroept: Hij (Hitler) heeft er toch nog eentje vergeten. In wat voor land leven wij? Het nu beëdigde Amsterdamse nieuwe PvdA Tweede Kamerlid Marcouch is dan ook des duivels en wil deze haat met wortel en tak uitroeien. We moeten dat niet dulden. Een godloze, paars gekleurde meerderheid wil artikel 147 tegen godslastering uit het Wetboek van Strafrecht schrappen, maar dat zal alleen maar haat tegen joden en christenen en andersdenkenden doen toenemen. Het is verbijsterend wat men durft te brallen als je tegen abortus en euthanasie bent en homoseksualiteit niet de weg vindt. Hun zogenaamde tolerantie is verworden tot haatdictatuur. Als we zwijgen over Israël dan nodigen we antisemitisme in eigen land uit.

Oordeel begint bij de ingeslapen kerk

Jack van der Tang van het Israël Platform, waarbij 40 organisaties zijn aangesloten en Pieter Benard, gebedscoördinator van Christenen voor Israël, de grootste Israëlorganisatie, waren zichtbaar verrast door de grote opkomst en het enthousiasme van de meer dan vijfhonderd deelnemers. Een oproep klinkt dan ook om niet te berusten in de Jan Salie geest die er bij veel kerken en christenen heerst, maar om de Bijbelse en profetische opdracht in de praktijk van vandaag uit te bazuinen. De spanningen nemen toe. Israël komt steeds meer in de druk. De volkeren maken zich apocalyptisch op voor Armageddon, want de maat van Gods gramschap raakt vol als de volkeren per jaar 50 miljoen kinderen in de moederschoot doden en het antisemitisme groter is dan voor de Tweede Wereldoorlog. Gods oordeel begint bij een ingeslapen kerk en christen. Vandaag hebben we begrepen om op te staan en koningin, kerk, kabinet en kamers te bepalen bij deze waarheid, voordat het te laat is.

drs. L.P. Dorenbos, voorzitter Stichting Schreeuw om Leven

Bron: www.schreeuwomleven.nl

Een goed voorbeeld van Israël kleinerende en bespotteljke media-terreur was van het A.N.P. die schreef o.a.: "Op het Plein bij de Tweede Kamer in Den Haag zijn donderdagmiddag iets meer dan tweehonderd demonstranten samengekomen om steun te betuigen aan Israël." en "De veelal bejaarde demonstranten droegen tientallen Israëlische vlaggen met zich mee en borden met daarop teksten als 'Jezus overwint' en diverse citaten uit de Bijbel." Ten eerste waren er zeker 400 tot 500 mensen aanwezig, en stuitend is de kwalificatie 'veelal bejaarde demonstranten' terwijl op alle foto's deelnemers van alle leeftijden te zien zijn! (zie: kerknieuws.nl)