vrijdag 17 februari 2012

Joden en Christenen hatende Islamitische baardmuzelman toch naar Nederland

De Brits-Palestijnse sjeik Haitham al-Haddad is van plan om vrijdag naar Nederland te komen, ondanks dat de Amsterdamse Vrije Universiteit een symposium afzegde waar hij zou spreken.

Een meerderheid in de Tweede Kamer riep minister Opstelten gisteren op om al-Haddad de toegang tot Nederland te weigeren vanwege zijn antisemitische uitspraken uit het verleden. Al-Haddad zou Joden de “vijanden van God en de afstammelingen van apen en varkens” hebben genoemd, en hebben gesteld dat het “noodzakelijk is om joden en christenen te haten”. Hij ontkent dat die uitspraken van hem zijn, zo meldt persbureau Novum.

Al-Haddad, die in Londen woont, weerspreekt niet dat hij voorstander is van invoering van de strenge islamitische wetten van de sharia inclusief lijfstraffen, zoals steniging, voor overspel. Tegenover de NOS nuanceert hij wel dat dat wat hem betreft niet voor westerse landen zou moeten gelden.

Hij zegt begrip te hebben voor mensen die zijn denkbeelden radicaal vinden en wil graag met ze in discussie gaan. Al-Haddad vindt het teleurstellend dat de VU zijn uitnodiging voor het debat heeft ingetrokken na de ophef over zijn komst.

Het Centrum Documentatie en Informatie Israël, dat zich in Nederland bezighoudt met de bestrijding van antisemitisme, riep de VU en de islamitische studentenvereniging dinsdag in een brief op al-Haddad geen podium te geven. “Een extremist die zulke haatzaaiende uitspraken doet, kan niet de aangewezen persoon zijn om de meningen van onze toekomstige wetenschappers te vormen”, aldus het CIDI.

Bron: nrc.nl

Rapport CIDI: Overzicht van de haatzaaiende uitspraken van sjeik Al-Haddad

Omstreden shariageleerde aangekomen in Nederland

Lees: Nieuw feit over de islam in Nederland

En Jezus zei: "Wacht u voor de valse profeten [o.a. islam/shariageleerden], die in schapevacht tot u komen, maar van binnen zijn zij roofgierige wolven." (Mattheus 7:15)

Ons Commentaar: Minister Opstelten van de liberale VVD is verantwoordelijk voor het binnenhalen van het Islamitische Trojaanse Paard van Koran-haat, antisemitisme en misleiding, dat Europa wil opslokken en onder de Islam en de Sharia [zal] brengen En dat allemaal onder het mom (en zwakke en onterechte argument) van ´vrijheid´ van meningsuiting! ERUIT DEZE WOLVEN IN SCHAAPSKLEDING DIE DE VALSE GODSDIENST VAN ISLAM KOMEN VERSPREIDEN!.