maandag 26 mei 2014

Politiek Pamflet: Het 10 punten D66 verkiezingsprogramma.

De 10 stellingen tegen D66!

1. D66 zal alle soevereiniteit van Nederland overgeven aan Brussel/Europa, het moderne Babylon/Babel.
2. D66 zal alle soft en harddrugs legaliseren, zodat uw kinderen (en uzelf) een hersenbeschadiging oplopen, apathisch worden, en daardoor verder nog ongeschikt zullen zijn voor enig onderwijs, werk, en innovatie.
3. D66 zal het onderwijs gebruiken (misbruiken), om uw kinderen te indoctrineren betreffende alle anti christelijke ideologieën, de evolutietheorie, en eigen liberale agenda.
4. D66 zal het door God gegeven huwelijk tussen een man en een vrouw, vervangen door allerlei mogelijke samenlevingsvormen, en homoseksualiteit/homohuwelijk.
5. D66 zal het homohuwelijk gebruiken, zodat homo-stellen uw kinderen kunnen adopteren, en deze kinderen dan tevens geschikt te maken voor het homo – leboschap (en andere perversiteiten).
6. D66 zal zo snel mogelijk een einde maken aan de vergrijzing door middel van (actieve) euthanasie. D66 zal bejaarden bij economisch gevaar zo snel mogelijk uit de weg laten ruimen d.m.v. van bijv. de euthanasie-pil van Drion, die wij al beschikbaar hebben gemaakt in alle verpleeg en verzorgingstehuizen.
7. D66 zal zorgen dat alle christelijke normen en waarden, en alles wat goed en eerbaar is, uit de samenleving verbannen zal worden.
8. D66 zal op het punt van buitenlandse politiek, de Palestijnse terreurorganisaties helpen om een Palestijnse staat op te richten, met als doel het einde van de staat Israël en de huidige ondemocratische Israëlische regering.
9. D66 zal de perfecte (ubermensch) maatschappij creëren, met mensen waar praktisch geen defecten meer aan zijn, en zal dit realiseren door ziektes uit te bannen via abortuswetgeving.
10. D66 zal de zondagsrust, of de Sjabbatdag, vervangen door 7-daagse 24 uur’s economie, om de samenleving nog verder te verzwakken en uit te putten, zodat we nog verder van elkaar vervreemden en individualistischer worden.

D66 heeft antichristelijk imago geheel aan zichzelf te danken