zaterdag 31 mei 2014

Schanddaad straatnaamborden gemeente Eindhoven

Protest tegen historisch bedrog!Likoed Nederland is boos op de gemeente Eindhoven omdat enkele straatnamen zoals de Nazarethlaan het onderschrift hebben: stad in Palestina. Daarmee wordt Israël onrecht aangedaan, vindt de vereniging.

Volgens Likoed Nederland ligt Nazareth in Israël en niet in Palestina. "Vooral in linkse kringen begint het salonfähig te worden om Israël niet langer enkel te bekritiseren, maar om ook het bestaansrecht van dit land ter discussie te stellen of soms zelfs te ontkennen. Israël moet van hen worden opgeheven. Waartoe dit kan leiden, is te zien in de PvdA-gemeente Eindhoven."

In een persverklaring zegt de vereniging dat Eindhoven liegt en politiek bedrijft "met een hele rare smaak." Het zou de gemeente sieren om 'Palestina' te vervangen door 'Israël' zodat deze gemeente niet langer meedoet met de de-legitimatie van Israël en de Joden, met alle gevolgen van dien."

Eindhoven kan volgens een gemeentewoordvoerder inhoudelijk nog niet reageren op de kritiek. Het enige wat hij kwijt wil, is dat er in de stad op veel meer plekken straatnaamborden hangen met een onderschrift.

Bron: NOS

Lees: De gemeente Eindhoven veegt Israël van de kaart

Read: Dutch city calls Jerusalem, Nazareth ‘cities in Palestine’

Nog meer bewijzen:

Ons commentaar: Bij deze willen wij de gemeente Eindhoven even laten weten, dat er totaal geen historische grond bestaat voor deze tekst, en ook niet naar de huidige realiteit. Momenteel bestaat er namelijk geen land dat Palestina heet! En in principe bestaat er ook geen Palestijns volk. Daarom verwachten wij ook dat de gemeente Eindhoven deze straatnaamborden zo spoedig mogelijk zal rectificeren!