zaterdag 14 juni 2014

Media Watch: Het anti Israël NOS journaalZoals u weet (en u van ons gewend bent) houden wij het NOS nieuws journaal in de gaten, wat betreft anti Israël journalistiek en verkeerde berichtgeving ten nadele van de joodse staat Israël. Helaas moeten wij vandaag weer melden, dat in het NOS nieuws met betrekking tot het zoeken van de drie vermiste jongeren in Israël, weer meerdere keren gemeld werd dat deze Israëlische jongeren waarschijnlijk ontvoerd zijn in 'bezet' gebied. In een later journaal van de NOS, werd dit iets afgezwakt tot: In een nederzetting in 'bezet' gebied.

Al meerdere malen hebben wij de NOS gemaild, dat er geen Palestijns bezet gebied bestaat. Deze betwistte gebieden (die door de Palestijnen/Arabieren/islamieten betwist worden) behoren volgens het oorlogsrecht al vanaf 1967 tot veroverd Israëlisch grondgebied. Op dit grondgebied zijn bepaalde Palestijnse dorpen die door de PA bestuurd worden. De Palestijnen beweren al vanaf 1964 dat dit gebied van hen is, maar ook hun Arabische broeders die vanaf 1948 tot en met 1967 dit gebied beheerden (namelijk de Jordaniërs), hebben deze gebieden nooit aan de Palestijnen overgegeven of tot bezit gegeven. Dus waarom zou Israël dit wel doen, daar is geen enkele reden toe.

De term 'bezette gebieden', is een historische leugen, die liberale media zoals de NOS hebben overgenomen, waarmee zij een pro-palestijns politiek standpunt innemen. Dit moet zo spoedig mogelijk gestopt worden, zodat de waarheid kan en zal overwinnen! Ook nu gaan wij weer de NOS waarschuwen, voor deze dwaling, en wij zullen hen vragen of zij juridisch aan kunnen tonen dat de nederzettingen waar zij het over hebben, inderdaad tot 'bezet' gebied benoemd kunnen worden.

Bezetting" De grote leugen!