vrijdag 8 augustus 2014

RTL4-Nieuws Israel Media WatchWij zagen vanavond het RTL4 journaal, en we zijn erg teleurgesteld dat ook RTL meedoet aan het demoniseren en zwartmaken van Israël.

We dachten dat RTL in de journalistiek iets beter zou zijn dan het linkse en liberale NOS journaal. Ook RTL-Nieuws schildert Israël af als kinder-moordenaars. Men benadrukte heel sterk, dat door een Israëlische bombardement een tienjarig jongetje in Gaza was omgekomen. Je merkt een enorme ondertoon in het nieuws, dat Israël de boosdoener is van het hele conflict.

De ware kindermoordenaars zijn echter Hamas en de pro-Hamas bevolking in Gaza zelf. De Hamas, omdat zij Israël, als islamitische Jihad strijders, willen heroveren voor de islam, en de islamitische ouders in Gaza die hun kinderen opvoeden met haat voor joden en Israëli's, en die hun kinderen leren om Jihad strijders te worden. Er is genoeg bewijsmateriaal, bijvoorbeeld op YouTube te vinden, die dit bewijzen! Die vaders staan zogezegd te huilen over hun dode kinderen, maar er zijn wel vanuit hun huizen katusha of grad raketten afgevuurd op Israël!

Ook is er de laatste dagen bekend geworden, dat er ook veel kinderen in Gaza bij scholen om zijn gekomen, door raket afzwaaiers van Hamas zelf, maar daar hoor je het nieuws niet over!

Video: Trained to kill, 8yrs old as Islamist Terrorist with Grenade Launcher

How Muslim woman Are Brainwashed by the Quran and Islam