vrijdag 25 juli 2014

Pro-Isis/Hamas demonstrate Den Haag: "Dood aan de Joden"

Tijdens de demonstratie werden antisemitische leuzen geroepen

Nos

Dit doet ons bloed koken! Wij schamen ons diep dat dit kan en mag in Nederland, en dat de overheid die toestaat en toelaat. Zolang er nog maar 1 van dit soort lieden in Nederland vrij rondloopt en haatzaaiend tegen Joden vrij mogen demonstreren (waarvan hun ideologie-genoten in Syrie/Irak mijn Christen broeders en zusters onthoofden en vermoorden), en onze overtollerante en slappe regering [overheid] hen niet paspoortloos ons land uitzet, zullen wij ons niet meer vrij. veilig, en thuis voelen ons mijn eigen land.

In het handvest voor demonstraties en betogingen staat: "Anderzijds gelden in demonstraties ook de 'normale' beperkingen van het recht van vrijheid van meningsuiting, zoals belediging, majesteitsschennis, belediging van een bevriend staatshoofd, opruiing, en haatzaaien tegen een bevolkingsgroep." [wikipedia]


Ambassadeur Divon werd vandaag geïnterviewd door Omroep West over de demonstratie in Den Haag gisteren waar demonstranten zich anti-Semitisch uitlieten:Anti-Joodse demonstratie van donderdag in Schilderswijk schokt ambassadeur Israël

De Israëlische ambassadeur Haim Divon in Den Haag is ‘absoluut geschokt’ door de antisemitische demonstratie van radicale moslims donderdag in de Haagse Schilderswijk. Hij zegt tegen Omroep West ‘bezorgd’ te zijn.

‘Toen ik de beelden van de demonstratie zag, leek het op een demonstratie in Syrië of Irak, maar toen realiseerde ik me dit is vlakbij hier Den Haag, ongelofelijk’, zegt Divon. ‘Ik hoop dat de autoriteiten vanaf nu wel daadkrachtig optreden, want als ze dat niet doen blijft het doorgaan en neemt het toe omdat de demonstranten zich vrij wanen.’

Tientallen radicalen moslims scandeerde gisteren in de Schilderswijk volgens aanwezige journalisten onder meer 'dood aan Israel' en ook zou de Hitlergroet zijn gebracht. Er werden door de aanwezige politie geen demonstranten gearresteerd.

Bij eerdere pro-Gaza-demonstraties in Den Haag waren er afgelopen weken ook al antisemitische incidenten. Tijdens een bijeenkomst aan het Spuiplein werden hakenkruisborden in de lucht gehouden en radicale moslims scandeerden tijdens een demonstratie aan het Hobbemaplein ook al ‘dood aan de Joden’.

‘Dit soort antisemitische demonstraties zijn een aanmoediging tot geweld’, zegt de ambassadeur Divon. ‘Kort na een soortgelijke demonstratie zijn de ramen ingegooid bij de Nederlandse opperrabbijn Jacobs.’ Het OM liet eerder vandaag al weten onderzoek te doen naar de antisemitische teksten tijdens de demonstratie.

Tvwest

Ook de Israelische ambassadeur is geschokt en vraagt zich af waarom er niet is ingegrepen in Den Haag. Burgemeester van Aartsen is niet bereikbaar voor commentaar ... hij is op vakantie ... !!!! Wat hebben we aan zulke bestuurders ? Laat die man opstappen !