vrijdag 8 april 2011

Kamer voor verbod onverdoofd slachten! Sjechieta wordt verboden per wet!

Als het aan de Tweede Kamer ligt, komt er een verbod op het onverdoofd slachten van dieren. Een meerderheid steunt een initiatief van de Partij voor de Dieren.



Wij willen nog even melden dat Marianne Thieme van de Partij van de Dieren tot de 7de Dag Adventisten Kerkgemeenschap behoort, die de kwaadaardige 'Vervangingsleer' (theologie) aanhangt, en leert dat de 'kerk' voor Israël in de plaats is gekomen. Wanneer het Joods koosjer slachten op één hoop wordt gegooid met Islamitisch ritueel slachten, en vervolgens de Joodse gemeenschap op wettelijke basis verboden wordt om Koosjer vlees te eten, dan is dat het begin van het einde en krijgen we vooroorlogse uitsluitings praktijken: Für Juden verboten!

Dierenbeschermers wilden in 1945 Duits verbod handhaven

"De nazi’s maakten hiervan een instrument voor hun antisemitische propaganda. Op 1 april 1933 werd in Duitsland, als een van de eerste anti-Joodse maatregelen, het ritueel slachten verboden. De nazifilm Der Ewige Jude bevat beelden uit het Joodse slachthuis waar je onpasselijk van wordt – dat was ook de bedoeling. Trots zegt de commentaarstem dat dankzij het slachtverbod “de Joodse geest en het Joodse bloed nooit meer het Duitse Volk zullen bederven”. Ook in Nederland werd na de Duitse inval in 1940 het ritueel slachten verboden."

Lees ook: CDA, CU en SGP voor joodse rituele slacht