zondag 10 april 2011

Wapenstilstand / Hudna Hamas en Israël? Israël's leiders naief?



Lees: Spervuur raketten Hamas; Eén miljoen Israëliërs naar schuilkelders (Xandernieuws, 9 april 2011)

Hier besteedt 't nieuws niet veel aandacht aan. Het wordt steeds normaler dat Israël ongeveer dagelijks wordt beschoten met steeds zwaardere raketten. Hoe zouden wij het vinden als Nederland of de EU dagelijks beschoten zou worden op deze manier?

Dit is daar aan 't escaleren en ik verwacht op grond van bepaalde oudtestamentische profetieen hierover dat er een nucleaire oorlog komt, waarbij Damascus verwoest wordt en de legers die Israel kwaad willen doen door de Heer vernietigd zullen worden. Deze profetieen, waar ik nu niet verder op in ga, zullen echt letterlijk uitkomen. En als er letterlijk in de bijbel staat dat een bepaalde profetie over Israel gaat, dan moeten kerken dat niet anders gaan uitleggen zoals vaak gebeurt.

God zelf heeft het land Israël weer doen herrijzen. De profetie van Ezechiel over Israël over de beenderen die eerst weer bijelkaar komen en uit eindelijk weer tot leven gaan komen gaat letterlijk in vervulling. Israël is weer een natie maar is geestelijk nog grotendeels dood doordat ze op een paar duizend Joden na de messias Jezus Christus nog steeds verwerpen, maar dat zal omslaan als Hij hen letterlijk komt redden als werkelijk ongeveer de hele wereld zich tegen hen zal keren en het land zal willen innemen,zoals de profeten in de bijbel zeggen!

Jezus Christus komt spoedig!

Gschreven/ingestuurd door P.W.