donderdag 5 mei 2011

Gretta Duisenberg verstoort dodenherdenking






















Gretta Duisenberg heeft woensdag een scene veroorzaakt door tijdens de twee minuten stilte van de Dodenherdenking te blijven bellen. Dat zorgde voor ergernis bij de gasten van het Amsterdamse restaurant waar ze zich op dat moment bevond. Dat meldt journalist Alexander Bakkes woensdag op twitter.


Volgens hem bleef Duisenberg doorbellen tot groot ongenoegen van de overige gasten van het Amsterdamse restaurant l’ Entrecôte et les Dames.

Nadat de twee minuten voorbij waren, werd zij door de gasten aangesproken op haar gedrag. Ook de eigenaresse van het restaurant sprak Duisenberg aan op het verstoren van de herdenking.

Duisenberg zou tegen de eigenaresse en gasten tekeer zijn gegaan. Zij zou, volgens Bakkes, de gasten Zionisten hebben genoemd. Daarna werd zij gevraagd het restaurant te verlaten.

Toen Duisenberg dat niet wilde werd de politie gewaarschuwd en werd zij verwijderd.

Bron: Elsevier.nl

Lees ook: Gretta Duisenberg veroorzaakt rumoer tijdens dodenherdenking

Gretta Duisenberg en consorten die zo respectloos zijn jegens de Shoa slachtoffers (omdat het immers maar Joden waren, en wiens overlevenden de 'kwaadaardige' 'discriminerende' Joodse Staat Israël hebben opgericht) bevinden zich op een afglijdende schaal in hun leven, die ik niet graag zou willen gaan of ervaren. Zij verzetten zich tegen Gods Land, Gods volk, en daardoor direkt tegen de God van Israël zelf! Dat is niet best!