zaterdag 27 augustus 2011

Finding Our Voices: Standing Up For Israel in Western Massachusetts



Ook in de Verenigde Staten wordt de strijd om de vernietiging van Israël gevoerd en worden geen middelen geschuwd. Vooral aan de campussen van universiteiten, colleges en hoge scholen lopen de acties dikwijls uit de hand. Voordrachten, tentoonstellingen, fotosessies, boekpresentaties… dikwijls met een paar emmers [runder]bloed ernaast om een en ander visueel te maken, geen moeite geen schaamte is de Israëlbashers van de wereld teveel.

Of dacht u dat het lot van de ‘Palestijnen’ hen ook maar één moment wat kan schelen? Niks. Het is de Jodenstaat meneer en mevrouw, die moét en zàl vernietigd worden, koste wat het kosten moet. En zoals ook voor de meeste Amerikanen het geval is, is dat ook, in de Lage Landen, Nederland en Vlaanderen precies hetzelfde: er lijkt voor hen maar één conflict te bestaan in de hele wereld en dat met de hoogste prioriteit moet afgehandeld worden en dat is het conflict tussen Palestijnen [correctie: de islamitische Arabieren] en Israël.

In deze video “Finding Our Voices: Standing Up For Israel in Western Massachusetts” vertellen studenten van het Smith College en van het Hampshire College in de Amerikaanse staat [Western] Massachusetts hun bijzonder inspirerende verhaal over hoe op te komen voor iets en waar zij in geloven. Wars tegen de [anti-Israëlische] hoofdstroom in gaan zij op de campussen de strijd aan tegen de propaganda van bloed en demonen van de locale Israëlhaters.

In de video worden zowel de uitdagingen als de mogelijkheden blootgelegd waarmee de pro-Israël gemeenschappen op de campussen worden geconfronteerd en anderzijds al doende en actievoerende het bewijs leveren dat een handvol vastberaden en goed gemotiveerde mensen wel degelijk het verschil kunnen maken. Want uiteindelijk komt de waarheid altijd bovendrijven. Voor wie zin heeft om ook aan de eigen school of universiteit op te komen voor Israël kan hier aardig wat opsteken.

Bron: brabosh.com