donderdag 13 juni 2013

Antisemieten Van Agt en halve Tweede Kamer rijp voor het gekkenhuis


Door: Prof. Drs. G.B.J. Van Frikschoten

Zie u die bus hierboven? Of wat er nog van over is. En die dode man? De vele doden en gewonden die allemaal niet op de foto staan. Dit is het werk van een Palestijnse zelfmoordterrorist. Tussen het jaar 2000 en juli 2003 bliezen 73 Palestijnse zelfmoordterroristen zich op deze manier op om zoveel mogelijk Joodse burgers in Israël mee de dood in te slepen. 293 mensen vonden zo de dood en tegen de 2000 mensen raakten (zwaar) gewond bij deze aanslagen. Bij "gewond" moet u denken aan afgerukte ledematen en dergelijke.

Dat wil voormalig CDA minister president Dries van Agt zo snel mogelijk weer. Israël heeft namelijk een muur gebouwd om Palestijnse zelfmoorterroristen buiten de poort te houden. En dat hielp onmiddelijk. Tussen augustus 2003 en 2008 werden er namelijk nog "maar" 15 van zulke aanslagen vanuit Samaria en Judea uitgevoerd met "maar" 68 doden en 458 gewonden tot gevolg.

De muur (die op veel plekken overigens een hek is) was zelfs zó succesvol dat de Palestijnse Islamitische Jihad-leider Ramadan Shalah zich op 23 maart 2008 beklaagde in de krant Al-Sharq (een krant in Qatar, dat land waar de koninklijke familie zo innig mee bevriend is) dat: "de veiligheidsbarrière de mogelijkheden beperkt om diep in Israël te komen om zelfmoordaanslagen uit te voeren."

Sinds 19 april 2008, na de laatste zelfmoordaanslag bij de grensovergang naar Gaza, Kerem Shalom, is er geen enkele aanslag meer geweest van die orde terwijl bij de grenzen van Samaria en Judea aan de lopende band wannabe-zelfmoordterroristen worden opgepakt.

En dát kan zo niet langer vindt Dries van Agt! En dus bedacht hij dat de "Apartheidsmuur" deels op "Palestijns grondgebied" staat en zamelde 65.000 handtekeningen in van mensen die ook wel van een beetje Joods bloed aan de muur houden, om in de Tweede Kamer een debat af te dwingen die daarop Israël onder druk moet gaan zetten om de muur af te breken. Zodat die arme zelfmoordterroristen er tenminste weer langs kunnen om bussen, bruiloften en pizzatenten vol Joden op te blazen. Deze 65.000 bloeddorstige idioten noemen zichzelf, op de borst kloppend, "mensenrechten activist". Zit u nog op uw stoel en is uw onderkaak nog niet tot op uw schoenen open gevallen? Mooi. Dan gaan we nu verder met de waarheid.

Ten eerste is "Palestina" geen land. Het hoort gewoon bij Israël en heet Gaza of Samaria en Judea. Er bestaat dus helemaal geen "Palestijns grondgebied", net zo min als er een "Palestijnse staat" of "Palestijnen" zouden zijn. Het gaat om voornamelijk Arabische immigranten uit Egypte en Jordanië en hun nazaten waarvan u moet weten dat elk kind dat uit die ouders geboren wordt automatisch als "vluchteling" telt voor de VN. Zelfs na tientallen jaren. Lees hier de historie. Ten tweede is die zogenaamde "muur" maar 20 kilometer lang. 180 Kilometer is hek. Totaal hebben we het dus over 200 kilometer veiligheidsbarrière die met stellige zekerheid vele levens heeft gered. Het originele plan om een veiligheidsbarrière van 760 kilometer te bouwen heeft Israël al in 2007 laten varen.

En wie steunen deze antisemiet in de Tweede Kamer? De usual suspects uiteraard: de SP, GroenLinks en D'66. Allemaal knetterlinks en antisemiet. Graag willen ze Israël vernietigd zien en daarin gaan ze zo ver dat in opdracht van een stel halve garen ons Nederland, uit naam van ons allemaal, de Israëli's een voet moet gaan dwars zetten om zijn eigen burgers te kunnen beschermen. Zodat ze tenminste opgeblazen kunnen worden met een luid "Allahu Akbar" geschreeuw.

Dit, dames en heren, DIT is het niveau van de Tweede Kamer tegenwoordig. Hier wordt serieus over gedebateerd! $%#&^ (groffe woorden). Zij die de geschiedenis vervalsen en daar vervolgens hun kwaadaardige consequenties aan willen verbinden. Met pek en veren op een spoorrail de Noordzee in met dat gajes!

Leve Israël! Shalom!

Bron: amsterdampost

Lees: Van Agt krijgt nul op het rekest