maandag 30 november 2009

Stop Minaret! Minaret verbod Nederland

De ECZP doet mee aan deze aktie:


Wilders wil Nederlands minarettenreferendum

29 november 2009

(Novum) - PVV-leider Geert Wilders wil in navolging van het op handen zijnde Zwitserse minarettenverbod ook in Nederland een referendum laten uitschrijven. Wilders gaat het kabinet oproepen een soortgelijk referendum mogelijk te maken, laat de PVV'er zondag weten.

"Gefeliciteerd Zwitserland met de prachtige uitslag van het minarettenreferendum! Wat in Zwitserland kan moet hier ook kunnen", meldt Wilders. Als het kabinet dit niet wil zegt Wilders met zijn collega Sietse Fritsma met een initiatiefwetsvoorstel te komen.

De Zwitsers kozen volgens de laatste prognoses zondag via een referendum voor een verbod op de bouw van minaretten. De laatste peilingen voor het referendum wezen uit dat 59 procent voor het verbod wil stemmen. De nationalistische Zwitserse Volkspartij initieerde het referendum.

Bron

Lees ook: Minaret-motie SGP verworpen

De ECZP vindt dat er teveel Minaretten en Moskeeën in de Nederlandse grote steden zijn.  Wij vinden dat zolang er in Moslimlanden geen kerken gebouwd mogen worden, en er daar niet vrij het Evangelie verkondigd mag worden, er hier geen nieuwe Minaretten bij hoeven te komen. De wet van wederkerigheid wordt dat genoemd.

Ps. Wij als Evangelische Christenen van de ECZP willen met nadruk hierbij zeggen, dat wij van alle Moslims houden; en God wil dat ALLEN (uit welke religie of godsdienst dan ook) tot erkentenis van de waarheid komen: Dat Jezus de Zoon van God is, Redder en Verlosser der mensheid (vergever van onze zonden, ook die der Moslims).

"De Here talmt niet met de belofte, al zijn er, die aan talmen denken, maar Hij is lankmoedig jegens u, daar Hij niet wil, dat sommigen verloren gaan, doch dat allen tot bekering (in Jezus Christus) komen." (2 Petrus 3:9)

"Dit is goed en aangenaam voor God, onze Heiland, die wil, dat alle mensen behouden worden en tot erkentenis der waarheid (in Jezus) komen." (1 Timotheus 2:3,4)