dinsdag 13 oktober 2009

Een groot D66 horrorscenario voor Nederland en het Christen-Zionisme


In de laatste peiling van Maurice de hond d.d. 10-10-2009 zou D66 op 26 zetels komen. Deze versnelde opkomst van de bijna ter ziele gegane liberaal anti-christelijke partij is niet alleen verbijsterend, maar ook een schrikbarend horrorscenario voor iedereen die onze Joods-Christelijke bijbelse normen en waarden en het leven in het algemeen liefheeft. Wanneer bij de komende verkiezingen D66 inderdaad een overwinningswinst zou behalen, zal dit een waar dieptepunt zijn in onze parlementaire democratie, omdat dit een triest voorbeeld zal zijn van de oppervlakkigheid en het korte termijngeheugen van het kiezers-electoraat. Ter herinnering, D66 pleegde kiezersbedrog door de Afghanistan-kwestie onder Boris Dietrich, en het debâcle van de gekozen burgemeester toen Tom de Graaf aan het stuur stond. Nu blijkt de gladde prater Alexander Pechtold die de massa weet te bespelen door de anti-populist uit te hangen, zelf de demagogie te bedrijven en de kiezers op een misleidend spoor te brengen, waarvan zij tot in heugenis nog spijt van zullen houden, mits D66 weer in een toekomstig kabinet de macht zal verwerven.

Jarenlang hebben wij geprotesteerd tegen, niet alleen het gedoogbeleid, maar tegen het legalisatie-beleid van D66 betreffende soft -en harddrugs. Tot vandaag de dag aan toe heeft D66 nooit toe willen geven dat het gebruik van softdrugs gevaarlijk is voor de hersenen van onze jeugd en hun toekomst. Zij willen dan geen ontspoorde allochtone jongeren in hun knieën schieten, maar D66 schiet hierdoor wel zichzelf in de voet, door in hun partijprogramma het onderwijs en de kenniseconomie in een hoog vaandel te hebben, maar wel de jongeren zichzelf suf van de stuff laten roken, wat tot gevolg heeft dat zij uiteindelijk school gaan mijden en ten ergste tot psychotische patiënten verworden. Ook in het geval van moreel ethische kwesties als abortus en euthanasie, is D66 een partij die alle poten onder de Joods/Christelijke normen en waarden wil doorzagen. Daarom een waarschuwing aan de toekomstige vluchtige en seculiere D66 kiezer: U krijgt wat u verdiend!

Dan heb ik nu niet eens over de pro-Europa aspiraties van deze partij.

Ook voor Israël en de zaak van het zogenoemde Israëlisch-Palestijns conflict, heeft een groot politiek D66 niet veel goeds in Petto. Het CIDI meldt op haar website:

"D66 erkent het recht van de Palestijnen op een levensvatbare Palestijnse staat waarbinnen democratische structuren en waarden tot hun recht komen. Er moet daarbij een acceptabele oplossing gevonden worden voor alle drie 'geloven van het boek' en voor het probleem rond Jeruzalem en de heilige plaatsen."

In de begin mei verschenen verkiezingsspecial van Christenen voor Israel Aktueel verklaarde D66 met betrekking tot Jeruzalem:

"D66 ziet Jeruzalem het liefst als hoofdstad van Israel én Palestina, met bijvoorbeeld een VN-bestuur en een regeling voor de heilige plaatsen. Als deze optie niet haalbaar is, kiest D66 voor een West-Jeruzalem en Oost-Jeruzalem als hoofdsteden voor Israel en Palestina, met gegarandeerde toegang tot de heilige plaatsen."

Jeruzalem is dus voor D66 “een probleem” en staat zij voor het delen van Gods Heilige Stad en voor het verdelen van Gods land Israël, om een onbijbelse ‘Palestijnse’ staat mogelijk te maken in Eretz-Israël. Wij als Christen-Zionisten zullen daarom in de slag blijven om de zgn. liberaal-democratische ideologie van D66 te ontkrachtigen en er verzet tegen te bieden.

Henoch
Initiatiefnemer C-Z