zondag 24 juni 2012

Moslimbroederschap winnaar van de presidents-verkiezingen in Egypte

DE DAG DAT EGYPTE STIERF!!!

Supporters of Muslim Brotherhood's presidential candidate Mohamed Morsy carry mock coffins during a rally at Tahrir Square in Cairo June 24, 2012.

Lees Jesaja 19

"En Ik zal Egypte overgeven in de macht van een hardvochtig heer, en een gestreng koning zal daarover heersen, luidt het woord van de Here, de HERE der heerscharen. Dan zal het water uit de zee verdrogen en de rivier zal drooglopen en opdrogen, zodat de rivieren stinken, de Nijlarmen van Egypte leeglopen en droog worden, riet en biezen verwelken. De vlakte langs de oevers van de Nijl, en alles wat bij de Nijl gezaaid is, verdroogt, verwaait en is niet meer. De vissers zullen zuchten en treuren, allen die de angel in de Nijl uitwerpen; zij die het net over het water uitspannen, zullen verkwijnen. De vlasbewerkers zullen beschaamd staan, evenals de linnenwevers; en zijn steunpilaren zullen verbrijzeld worden, alle loonarbeiders zullen zielsbedroefd zijn.

De HERE heeft hun een geest van bedwelming ingegoten, zodat zij Egypte op een doolweg leiden bij al wat het doet, zoals een beschonkene in zijn uitbraaksel tuimelt. En Egypte zal geen werk hebben, dat door kop of staart, palmtak of riet, zou kunnen gedaan worden. Te dien dage zullen de Egyptenaren zijn als vrouwen: zij zullen sidderen en vrezen voor de dreigende hand van de HERE der heerscharen (de God van Israël), waarmee Hij hen bedreigt; en het land Juda (Israël )zal voor Egypte een schrik zijn; zo dikwijls iemand het daaraan herinnert, zal het vrezen voor het besluit dat de HERE der heerscharen ertegen neemt."


CNN/BBC en de Media zitten het op te hemelen als het toppunt/summum van ´democratische´ overwinning; maar dit wordt de grootste nachtmerrie voor Egypte ooit! Zeker voor de laatste 80 Joodse gezinnen en alle Christenen in Egypte, en voor de kinderen en ´gematigde´ moslim-vrouwen.

De Here echter zal Egypte slaan met oordeel! Tot aan hun Verlossing door/in Yeshua HaMashiach, de Here!