zaterdag 7 december 2013

NOS Pro-Palestijnen (Anti-Israel) Media-WatchOok nu weer herhaald het NOS-Nieuws eindeloos de historisch-incorrecte palestijnse-leugentermen: 'palestijnse gebieden', bezette gebieden', en 'illegale nederzettingen'.

Ik heb hen dan ook de volgende vragen getweet: Kunt u mij uitleggen wat de 'palestijnse gebieden' zijn? En welk 'gebied' Israel 'bezet'? En welke nederzetting 'illegaal' is?

Ook premier Rutte deed er nog een onzinnig schepje bovenop, door te zeggen dat hij alles in het werk zal stellen, om producten uit de zogenaamde illegale nederzettingen trachten tegen te gaan (en/of te labelen}. Bernard Wientjes maakt het nog belachelijker door te zeggen dat het verkrijgen van deze producten ontmoedigd moet worden! Ondanks dat er in het nieuws stond dat de minister-president op eieren moet lopen in Israël, en dat de VVD vaak een verschil van mening heeft met de PvdA betreffende het zgn. Midden-Oosten conflict, zie je hier duidelijk dat de premier aan de halsband loopt m.b.t. de antisemitische pro-Palestina agenda van de PvdA.

Zie ons: NOS Media Watch

Read: Levy Committee Report: Settlements are “Not Illegal”