zondag 2 februari 2014

Pogingen om een boycot op te leggen aan de Staat Israël zullen hun doel niet bereikenWeer een uitspraak van premier Benjamin Netanyahu om in te kaderen. Op deze zondagochtend van 2 februari 2014 zei de premier het volgende aan het begin van de wekelijkse kabinetsvergadering:

“Pogingen om een boycot op te leggen aan de Staat Israël zijn immoreel en onrechtvaardig.
Bovendien zullen zij hun doel niet bereiken.
Ten eerste beschadigen zij de zaak van de Palestijnen die zullen volharden in hun onverzoenlijke standpunten en aldus de vrede verder wegduwen.
Ten tweede zal geen enkele druk mij dwingen om toe te geven op de vitale belangen van de Staat Israël, in het bijzonder de veiligheid van Israël’s onderdanen.
Omwille van deze twee redenen, zullen dreigingen om de Staat Israël te boycotten hun doel niet bereiken.”


Met andere woorden, mogen we bij deze gerust stellen dat de Belgische premier Elio Di Rupo en de Nederlandse premier Mark Rutte compleet immoreel en onrechtvaardig handelen ten aanzien van het Joodse volk en hun Joodse Staat Israël, indien zij niet onmiddellijk een einde maken aan hun directe en indirecte steun (via de financiering van anti-Israël ngo’s enz.) aan een boycot van Israël.

Als het u mij vraagt valt de immoraliteit jegens Israël van beide sjlemiele Lagelanders zo van hun gezicht af te lezen. Dat kan zelfs een blinde mol zien.

Bron: Brabosh

Israeli PM Netanyahu: Boycott Threats 'Immoral and Unjust'