donderdag 20 januari 2011

Growing Antisemitism in the Netherlands



'60% Joden overweegt vertrek uit Nederland vanwege antisemitisme moslims'

Antisemitisme is de norm geworden in Amsterdam - Islamitische groepen in Europa adopteren steeds vaker Nazi-ideologie


Een ruime meerderheid van de Nederlandse Joden overweegt te emigreren voordat deze borden weer uit de kast worden gehaald.

Volgens de Italiaanse auteur Giulio Meotti overweegt maar liefst 60% van de in Nederland levende Joden ons land te verlaten vanwege het explosief groeiende antisemitisme door met name jonge moslims van Marokkaanse en Turkse afkomst. 'Joden zullen het multiculturele Nederland ontvluchten vóór het te laat is,' aldus Meotti. Zoals collega auteur Manfred Gerstenfeld het al schreef: 'Antisemitisme is een perfect prisma waardoor het mislukken van de Nederlandse multiculturele samenleving kan worden begrepen.'

'Antisemitisme in Nederland is opnieuw salonfähig (sociaal geaccepteerd),' merkte de Nederlandse journalist Paul Andersson Toussaint vorig jaar op toen de internationale media kortstondig aandacht besteedden aan het omvallen van de monumentale boom bij het Anne Frank huis. Rond dezelfde tijd schreef een Joodse meisje van vergelijkbare leeftijd als Anne Frank in het Parool dat ze niet van plan was om haar huis te verlaten met een davidsster om haar nek. Daarmee verwees ze naar de angst die veel Joden inmiddels hebben om in Nederland de straat op te gaan, omdat ze in toenemende mate worden uitgescholden en gemolesteerd door jonge moslims.

De prominente VVD-politicus Frits Bolkestein probeerde onlangs het land wakker te schudden door te stellen dat praktiserende Joden 'geen toekomst hebben in Nederland en naar Israël of de VS zouden moeten emigreren.' Meotti vindt de lijst slachtoffers van islamitisch geweld dan ook dramatisch: de anti-islamistische politieke leider Pim Fortuyn werd vermoord; hetzelfde lot overkwam auteur en filmregisseur Theo Van Gogh vanwege zijn film 'Submission', waarin de wandaden van islamitische regimes aan de kaak werden gesteld. De Somalische dissident Ayaan Hirsi Ali en PVV-leider Geert Wilders hadden bescherming nodig vanwege doodsbedreigingen door moslims. Wilders leeft zelfs al enige jaren 24 uur per dag onder politiebewaking.

Bolkestein kreeg gelijk over problemen moslim immigratie

Al 20 jaar geleden schreef Bolkestein in de Volkskrant over de problemen die de immigratie van moslims voor de Nederlandse democratie zouden gaan opleveren. In die tijd werd er met het ineenstorten van de Sovjet Unie en de weer oplevende economie nog nauwelijks over de islam gepraat. De linkse politieke partijen, nog altijd fanatieke pleitbezorgers van de islamisering van ons land, noemden hem destijds daarom een 'angstzaaier' die geen oog zou hebben voor de integratie van tweede generatie moslims uit Marokko, Turkije en Indonesië, die toen juist op gang leek te komen.

Bolkestein bleek echter in alle opzichten gelijk te krijgen. Zijn nieuwe 'profetie' voor Nederland is opgenomen in Manfred Gerstenfelds nieuwe boek 'Het Verval', waarin deze stelt dat het sterk opkomende islamitische antisemitisme in Nederland een perfect bewijs is dat de door links gepropageerde multiculturele samenleving is mislukt. Voor het eerst in de geschiedenis van Nederland zou er wel eens een einde kunnen komen aan de eeuwenlange aanwezigheid van Joden in ons land. 'De toekomst voor de Nederlandse Joden verplaatst zich naar Israël,' aldus Benjamin Jacobs, opperrabijn voor Nederland.

Ondanks pogingen van de overheid om het antisemitisme te bestrijden -denk aan de inzet van 'lokjoden'- wordt de haat tegen Joden tot in de hoogste politieke kringen aangewakkerd. Neem bijvoorbeeld voormalig SP-leider Jan Marijnissen, die het Palestijnse terrorisme tegen Israël vergeleek met het verzet tegen de Nazi's in de Tweede Wereldoorlog. En wie herinnert zich niet hoe SP-kamerlid Harry van Bommel samen met enkele andere linkse parlementariërs in 2009 meedeed aan een anti-Israël demonstratie waarbij luid 'Hamas, Hamas, alle Joden aan het gas!' werd gescandeerd. Gretta Duisenberg is een al even beruchte antisemiet die openlijk spreekt over 'onze intifada' en de zogenaamde 'rijke Amerikaanse Joodse lobby' bekritiseert. Tevens publiceerde notabene de Telegraaf een interview met de zelfverklaarde onderzoeks'journalist' Désirée Röver die de Mexicaanse grieppandemie een 'Joods complot' noemde.

Intimidatie moslims steeds grover

In 2010 steeg het aantal antisemitische incidenten in Nederland met 48%. De aanvallen op straat, het moeten beveiligen van Joodse instellingen, de pogingen om brand te stichten in synagoges in (ISL)Amsterdam en Arnhem en de voortdurende éénzijdige en gemanipuleerde debatten over de 'voordelen' van moslim immigratie hebben bijvoorbeeld Auschwitz overlevende en eredoctoraat professor Evers-Bloeme Emdem haar kinderen en kleinkinderen doen adviseren om ons land te verlaten. Voor hen zou er nog maar één bestemming mogelijk zijn: Israël. 'De problemen zullen mij niet meer raken, maar ik adviseer mijn kinderen dringend om Nederland te verlaten,' aldus Emdem.

In een open brief aan het NRC Handelsblad beschreef de 25 jarige Lester M. Wolff van Ravenswade hoe moeilijk Joden het inmiddels hebben in Amsterdam. 'Ik kan niet als Jood gekleed naar publieke bijeenkomsten, laat staan dat ik op zaterdagavond uit kan. Op welke partij moet ik stemmen om nog veilig met een kippah op mijn hoofd over straat te kunnen?' Op de PVV van Geert Wilders na lijkt zijn brief vooralsnog aan dovemansoren gericht. 20% van alle geschiedenisleraren is ermee gestopt les te geven over Holocaust vanwege de agressieve reacties en bedreigingen van islamitische leerlingen. Grote islamitische organisaties zoals de Nederlandse Marokkaanse Raad van Moskeeën, de Islamitische Stichting Nederland en het Turkse pro-terroristische Milli Görüs kunnen vrijwel zonder tegenspraak van de politiek oproepen tot een boycot van Israëlische producten.

'60% kiest voor emigratie'

Ook Benzion Evers, de zoon van de hoofdrabbi van Amsterdam, verklaarde tegenover Het Parool dat hij en zijn zwangere vrouw Nederland vanwege de toegenomen onveiligheid willen verlaten. 'Emigratie is voor ons een oplossing. 60% van onze gemeenschap zal daar voor kiezen. Mijn vader zal mij volgen.' De Joodse Omroep stuurde drie als orthodoxe Joden verkleedde cameramannen de straten van Amsterdam op. Jonge moslims schreeuwden hun 'Hitler' toe. Het NRC Handelsblad schreef dat antisemitisme -na jaren pro-islamitisch beleid door huidige PvdA leider Job Cohen, destijds burgemeester van de hoofdstad- inmiddels de norm is geworden in Amsterdam. Afgelopen herfst werd de oude synagoge in Weesp de eerste in Europa die sinds de Tweede Wereldoorlog vanwege bedreigingen de sabbatsdiensten moest staken.

De internationaal bekende Nederlandse schrijver Leon de Winter merkte naar aanleiding van een bezoek aan het voormalige doorgangskamp Westerbork op dat 'degenen die vandaag over de Nederlandse Joden spreken een gevoel voor ironie moeten hebben. Hoeveel Joden in Amsterdam worden er nog steeds als Joden 'herkend'? Een paar honderd? De Joden die ik ken zijn niet opzichtig, maar gedisciplineerd. De meeste Joden hebben al jaren een geheime ingepakte koffer klaarstaan.'

Tweede Holocaust komt eraan

Recent haalden we in een aantal artikelen de Messiaanse Jood Jerry Golden aan, die al jaren waarschuwt voor een nieuwe Holocaust die zal beginnen in Europa en uitgevoerd zal worden door de handen van (de kinderen van) islamitische immigranten. Laten de Joden niet dezelfde fout maken als in de jaren '30 van de vorige eeuw, toen Nazi-Duitsland in opkomst was en ze dachten dat het met Hitler zo'n vaart niet zou lopen. Uit een recent rapport van een Joodse instelling blijkt immers dat islamitische groepen in Europa steeds vaker de Nazi-ideologie adopteren (2), de Holocaust ontkennen en allerlei bizarre complottheorieën over Joden verspreiden, die triest genoeg door veel websites op het internet klakkeloos worden overgenomen en geloofd.

We schreven het niet voor niets al veel vaker: de geschiedenis lijkt op herhaling te gaan. Wéér krijgen de Joden de schuld van zo'n beetje alle problemen in de Wereld, waarbij veel antisemitisme verborgen wordt onder de dekmantel van het 'anti-Zionisme'. Hoe vals en krankzinnig dit is blijkt wel als deze redenatie bijvoorbeeld wordt toegepast op ons eigen land: 'Ik ben niet tegen de Nederlanders, maar wel tegen Nederland.' Wat hedendaagse anti-Zionisten ons ook willen doen geloven, er is geen verschil met antisemitisme. Het feit dat al ongeveer één-derde van de Europeanen in deze islamitische leugenpropaganda is getrapt kondigt daarom de terugkeer van duistere tijden aan voor ons continent.

(1) Arutz 7

Bron: XanderNieuws