maandag 17 januari 2011

Over haaien gesproken.....?!

'Israëlische geheime dienst zette killerhaai in zee Egypte'17-01-2011 - SHARM-EL-SHEIKH - Egyptische regeringsbronnen laten vandaag doorschemeren dat de agressieve haai, die zondag een Duitse toeriste om het leven bracht, mogelijk in hun wateren is gezet door de Mossad, de geheime Israëlische inlichtingendienst.

"De geruchten dat Mossad achter de dodelijke haai zitten om het toerisme in Egypte te schaden, is niet onmogelijk. Maar er is nog tijd nodig om dat 100% te kunnen bevestigen," reageert Mohamad Abdel Fadil Shousha, een regionale regeringsmedewerker.

Ondertussen worden toeristen verteld dat ze rustig terug in zee kunnen. Gisteren verklaarde de Egyptische minister van toerisme dat er weer vrolijk kan gezwommen worden in de populaire badplaats.

Bron: AD

Israël noemt de aantijging dat de Mossad mogelijk achter een haaienaanval in Egypte zat, te gek voor woorden. Volgens de Israëlische autoriteiten is de bewering te belachelijk om er commentaar op te kunnen geven. Israël heeft reizigers afgeraden naar Sinai te gaan vanwege terroristische dreiging gelinkt aan Al-Qaida.

Bron: DePersLees ook op Likoed.nl : Nieuwste fabel: Joden beheersen dierenwereld

Update: Hamas: Wij vingen een voor Israël spionerende dolfijn