woensdag 20 februari 2013

Eerste christenen in Amerika onthoofd in naam van de islam

Ondanks de vele slachtpartijen op christenen in diverse moslimlanden lijken veel Westerlingen nog steeds te denken dat deze mensen slechts een grapje maken.

De autoriteiten in de Amerikaanse staat New Jersey hebben een moslim gearresteerd die onlangs twee naar de VS gevluchte Koptische christenen heeft onthoofd en volgens de instructies van de Koran ook hun handen heeft afgehakt en apart heeft begraven.

De twee Kopten zijn waarschijnlijk de eerste in het Westen wonende christenen die het slachtoffer zijn geworden van de oproep van moslimschrijver Muhib Ru'yat Al-Rahman, die in september 2012 moslims in Amerika, Duitsland, Nederland en Denemarken opriep om in die landen levende mensen te onthoofden vanwege 'belediging van de profeet Mohammed'.

Volgens WABC-TV in New York is de 28 jarige Yusuf Ibrahim de dader van de dubbele moord die door de politie 'berekenend en meedogenloos' werd genoemd. De moslim werd gepakt omdat hij in de auto van één van de slachtoffers reed.

Eén van Ibrahims slachtoffers was nog maar enkele jaren geleden uit Egypte gevlucht, waar de vervolging van christenen door moslims na de machtsovername door de Moslim Broederschap steeds ernstigere vormen aanneemt. Zo werden onlangs Nabil Naji Rizq en Mina Nadi Faraj, twee Egyptische jongetjes van 9 en 10 jaar oud, gearresteerd omdat ze de Koran zouden hebben ontheiligd. Dit gebeurde in Beni Suef, hetzelfde stadje waar een vrouw en haar zeven kinderen in december 2012 werden veroordeeld tot 15 jaar gevangenisstraf omdat ze zich tot het christendom hadden bekeerd.

De moord op de christenen is waarschijnlijk terug te voeren op de Koran, waar in hoofdstuk 8:12 Allah moslims het bevel geeft de hoofden en alle vingers van de ongelovigen af te hakken.

Het Arabische TV-station Sky News Arabia (in Dubai) berichtte al in augustus vorig jaar dat leden van de Moslim Broederschap in Egypte nog een andere 'klassieke' methode zijn gaan toepassen om christenen en tegenstanders te vermoorden: kruisigingen. Er zouden zelfs 'dissidenten' pal voor het presidentiële paleis in Caïro naakt tegen bomen zijn gekruisigd. Ook diverse Arabische kranten -waaronder het gezaghebbende Egyptische Al Dostour- en nieuwssites schreven over de kruisigingen als een vastgesteld feit.Niettemin werd dit nieuws in het Westen vrijwel compleet genegeerd. Sterker nog, omdat dictatoriale fascistische regimes elkaar doorgaans de hand boven het hoofd houden en elkaar steunen zegde EU president Herman Van Rompuy de antisemitische Moslim Broederschap president Mohamed Morsi in januari € 5 miljard steun toe, een enorm bedrag dat overigens al in november 2012 was beloofd. Het ging weliswaar deels om 'leningen', maar het is uiterst twijfelachtig of het vrijwel bankroete Egypte deze ooit zal kunnen of willen -of zal moeten- terugbetalen.

Volgens islam analist Theodore Shoebat zijn de arrestaties, gevangenisstraffen, onthoofdingen en kruisigingen van christenen geen incidenten maar 'een voorbode van een komende Holocaust en een enorme plas christelijke bloed. We keren terug naar de 11e eeuw, toen christenen in heel het Turkse rijk, dat het meeste van het Midden Oosten omvatte, op de meeste gruwelijke manieren werden gemarteld en vermoord.'

De massale onthoofding van christenen wordt voorzegd in de Bijbel, waar staat dat er in de eindtijd een coalitie van 10 landen zal worden opgericht -het rijk van 'het Beest'- die vervolgens gedurende zeer korte tijd massaal dood en verderf op aarde zal zaaien en zal proberen zowel christenen als joden uit te roeien. Eén van de belangrijke kenmerken van dit rijk zal de onthoofding van christenen zijn als ze weigeren de 'valse profeet' (Openbaring 16:13; 19:20; 20:10) te volgen en 'het beest' (een politiek-religieus systeem onder leiding van de Antichrist) te aanbidden (Opb. 20:4).

Bron: Xandernieuws

Read: Muslim accused of beheading 2 Christians in U.S.Read: Horror of Black Christian Crucifixion in Egypt, Yemenverse 5:33 of the Koran: "The recompense of those who wage war against Allah and His Messenger and do mischief in the land is only that they shall be killed or crucified or their hands and their feet be cut off from opposite sides, or be exiled from the land. That is their disgrace in this world, and a great torment is theirs in the Hereafter."