zaterdag 11 januari 2014

The Israeli Christian’s dilemma of joining the IDF

This is an edited version of the original because I did edited -out all negative foolish people who oppose Arab Christians to join the Israeli army.

In het Midden-Oosten duldt de Islam geen andere religie naast zich en dat zullen de Christenen geweten hebben. In zowat alle moslimlanden van het Midden-Oosten worden de Christenen vervolgd, hun kerken afgebrand, hun Bijbels vernietigd, hun vrouwen verkracht en hun kinderen vermoord enkel en alleen omdat het Christenen zijn. En dan heb ik het nog niet eens over de islamistische genocidale kruistocht tegen Israël, het Joodse volk en het Jodendom.

Alléén in Israël zijn de Midden-Oosten Christenen veilig.

In Israël zelf worden de Christen Israëliërs (Arabieren, Joden e.a.) door een groot deel van de Israëlische Arabieren beschouwd als verraders en collaborateurs met de Joodse staat. De Israëlische cineast Amnon Binyamin heeft het in de volgende reportage over het christen dillemma om dienst te nemen in het Israëlische Leger (IDF) om aldus het recht om als Christen zijn geloof te beleven in het Midden-Oosten, ook daadwerkelijk èn gewapend te verdedigen.

Zoals bekend is in Israël de legerdienst enkel verplicht voor Joodse onderdanen, zowel mannen als vrouwen. Vrouwen moeten twee jaar onder de wapens en mannen zelfs drie jaar. Het vervullen van die dienstplicht geeft hen nadien ook meer voordelen en gunsten. Een reden temeer om dienst te nemen in het IDF, niet enkel voor Joden maar ook voor Arabieren, Bedoeïenen als Christenen.

Bron: brabosh