zondag 11 november 2012

Israël overweegt Hamas-dorpen Gazastrook totaal te vernietigen


Als reactie op de voortdurende raketaanvallen vanaf de Gazastrook op Israëlische dorpen en steden overweegt de Israëlische regering nu een nieuwe strategie: het door middel van zwarte artillerie totaal vernietigen van de dorpen van waaruit deze raketaanvallen plaatsvinden.

Alvorens de Israëlische vergeldingsaanvallen komen, krijgen de Palestijnen die de dorpen bewonen eerst een waarschuwing dat zij moeten evacueren.

Sinds het Israëlische leger vorige week een Hamas-bomtunnel ontdekte en onschadelijk maakte, vinden er dagelijks nieuwe Palestijnse raketbeschietingen plaats. Het staakt-het-vuren is gedurende de afgelopen maanden al tientallen malen éénzijdig door de Palestijnen geschonden, zonder dat er een Israëlische tegenreactie op kwam.

Minister van Defensie Barak gaf onlangs al aan dat Israël zich niet langer passief zal opstellen als de Palestijnen doorgaan met het breken van het bestand. Nu lijken er dus keiharde vergeldingsmaatregelen aan te komen.

Barak heeft onder druk van de Afgevaardigde van het Kwartet voor het Midden Oosten, Tony Blair, een beperkte hoeveelheid brandstof toegelaten tot de door het Israëlische leger afgesloten Gazastrook. Hij verbond verdere leveringen echter aan het onmiddellijk naleven van het staakt-het-vuren bestand door de islamitische terreurbeweging Hamas.

Bron: XanderNieuws

Read: Israel will not hesitate to launch Gaza operation

Bijbel/Bible: (Amos 1:6,7)

"Zo zegt de HERE: Om drie overtredingen van Gaza, ja om vier, zal Ik het niet herroepen ... [daarom] zal Ik vuur werpen binnen de muur van Gaza, zodat het zijn burchten verteert."

"Thus says the LORD: For three transgressions of Gaza, yes, for four, I will not turn away its punishment .... [therefor] I will send a fire on the wall of Gaza, and it will devour its palaces."


Vuur van de Israelische Merkava Tank!