dinsdag 6 november 2012

Frans Timmermans 'Verlosser' voor het M.O. 'vredes'proces en de 'palestijnen'


"Ohoh, wat is het toch vreselijk geweest, de pro-Israel politiek van gedoogkabinet-Rutte. Wat heeft Geert Wilders met zijn pro-Israel en anti-Islam standpunten toch een enorme schade in Europa aangericht m.b.t. hoe andere Europese landen naar ons kijken en van ons vinden. Hoe verschrikkel was (de Joodse) Minister van BuZa Uri Rosenthal wel niet, die altijd Israel de handen boven het hoofd hield; blij dat hij nu weg is!"

"Maar we hebben nu 'gelukkig' Frans Timmermans onze 'verlosser', een 'echte' Europeaan, die tenminste met de 'palestijnen' kan praten i.p.v. alleen maar 'eenzijdig' met Israel. Frans gaat het 'vredes'proces in het Midden-Oosten-conflict weer 'positief' een nieuw leven in blazen! Het negatieve pro-Israel-beleid gaat in de kast."


Dat was de misplaatse (en bovendien misselijkmakende) strekking van het commentaar bij Pauw & Witteman op 5 november j.l., in de uitzending over de beëdiging kabinet Rutte-II in de visie van de journalisten. Wij zullen u zeggen:

Wilders en Rosenthal hebben ons land bewaard voor de Vloek!

De Bijbel leert en zegt heel duidelijk:

"Ik (God) zal zegenen wie u (Israel) zegenen, en wie u (Israel) vervloekt zal Ik vervloeken, en met u (Israel, het Joodse volk) zullen alle geslachten des aardbodems gezegend worden." (Genesis 12:3)

Aangezien Gods Woord eeuwig en tijdloos is, geldt ook dit vers nog voor vandaag!

Wanneer de 'verlosser' op BuZa, Frans Timmermans, zijn europees verdeelde pro-palestijnen beleid gaat voeren (wat hij als anti-Israel ideoloog van de PvdA ook zal doen), dan gaan er in ons land zich grote problemen voordoen. Dat voorspellen wij u nu al!

Ziehier de Anti-Israel Wereldgeesten aan het werk: