zaterdag 2 maart 2013

Antisemitisme Europa neemt hand over hand toe.

Zweden en Jodenhaat. Europa is onverschilligJoden liggen wereldwijd onder vuur, Bij de occupybeweging zie je klassiek antisemitisme. Joden hebben geld en hebben macht en het is de schuld van de Joden dat de wereld in een economische crisis verkeert. Joden liggen dus wereldwijd onder vuur, maar voornamelijk in Europa is de onwetendheid, het wegkijken en de onverschilligheid meer dan stuitend. Joden zitten als minderheid weer eens in de hoek waar de klappen vallen.

Het verbod op besnijden en onverdoofd slachten door de atheïstische gelijkheidsdenkers. Het klassieke antisemitisme door de antiglobalisten en het verborgen antisemitisme in de vorm van antizionisme door extreem links, extreem rechts en moslims.

Neem Malmo, bijna geen Jood te bekennen en daarom zijn zij slachtoffer van islamieten:De oplossing van de laffe Zweedse burgemeester: Zweedse Joden moeten afstand nemen van Israël, dan verdwijnt het antisemitisme vanzelf.

Dat er misschien Joden in Malmö zijn die Israël geen warm hart toedragen dat boeit deze wegkijker niet en duidt op een stuitende vorm van onwetendheid. Dat de problemen worden veroorzaakt omdat de Zweden uit policor overwegingen weigeren te handelen, dat wil deze meneer niet zien. Israël als democratische rechtsstaat wordt door de Zweedse paria weggezet als schurkenstaat. Het is de wereld op zijn kop.

Misschien moet de Zweedse laffe wegkijker het relaas eens lezen van de Engelse moslim Kasim Hafeez die door de linkse en islamistische propaganda heeft geprikt en zelf poolshoogte is gaan nemen in de Joodse Staat:
Growing up in a Muslim community in the UK I was exposed to materials condemning Israel, painting Jews as usurpers and murderers. My hate for Israel and for the Jews was fuelled by images of death and destruction, set to the backdrop of Arabic melodies about Jihad and speeches of Hizbollah leader Hasan Nasrallah or Osama Bin Laden.
My father would boast of how Adolf Hitler was a hero, his only failing being that he didn't kill enough Jews. Even the most moderate clerics I came across refused to condemn terrorism against Israel as unjustified.  As I read Dershowitz's [The Case for Israel] systematic deconstruction of the lies I had been told. I decided to visit Israel to find the truth. I was confronted by synagogues, mosques and churches, by Jews and Arabs living together, by minorities playing huge parts in all areas of Israeli life, from the military to the judiciary. It was shocking and eye-opening. This wasn't the evil Zionist Israel that I had been told about. 
Er zijn dus mensen die niet wegkijken, maar het grootste gedeelte van Europa is onverschillig en heeft wel een reden het leven voor Joden zuur te maken. Gelukkig is er een Joodse Staat waar Joden naar toe kunnen. Dat is diezelfde staat die veel Europeanen het liefst zien verdwijnen, want in hun kortzichtige en pathetische manier van denken is dat de oplossing voor alle problemen inclusief het antisemitisme. Antisemitisme dat welig in Europa tierde voordat er ook maar een Joodse Staat gesticht was.

Bron: dagelijkse standaard

Lees: Amerikaanse gezante reist af naar Zweden en Letland om het groeiend antisemitisme te bestrijden