vrijdag 16 oktober 2015

Over de Leugen dat Israël Palestijns land bezet!Ik wil toch nog even ingaan op de leugengeest die vanuit de islam en het moslim geloof uitgaat. De valse profeet Mohammed heeft destijds bevolen, dat liegen voor een moslim een voorrecht en een opdracht is, om voor Allah en de islam een voordeel te behalen.

Wij zien dit heel sterk bij de Palestijnse autoriteit, en bij Abu Mazen (die ook wel Abbas genoemd wordt). Waarom is deze leugengeest vanuit de PA (Fatah) zo sterk? En waarom beïnvloed deze leugengeest zoveel mensen over de gehele wereld? Dat komt omdat Gods land (Israël) en Gods volk (het joodse volk) ermee gemoeid is! In psalm 83:4,5 lezen we al de motivatie van deze leugengeest beschreven: "Zij (de palestijnen/moslims) beramen listig een heimelijke aanslag tegen Uw volk (de joden) en beraadslagen tegen Uw beschermelingen. Kom, zeggen zij, laten wij hen uitroeien, zodat zij geen volk meer zijn en aan de naam van Israël niet meer gedacht wordt."
Het gaat dus helemaal niet, om het feit dat de Palestijnen/islamitische Arabieren een Palestijnse staat willen hebben, nee het gaat hun erom, het joodse volk uit te roeien, en daarna het gehele land tot een islamitisch Palestina uit te roepen!

Wat je ook heel erg ziet en hoort vanuit de leugengeest van de PA, maar ook vanuit de Arabisch islamitische bevolking in en rondom Israël, is dat zij (leugenachtig) vinden dat het land van Israël van hun is! Ook deze motivatie van de islamitische leugengeest staat in de Bijbel (Gods Woord) in Ezechiël 36:4,5 beschreven: "Omdat de vijand (de Palestijnen/islamitische Arabieren) over u (het Joodse volk), de Israëliërs) gezegd heeft: Haha! Zelfs de eeuwige hoogten zijn ons tot erfelijk bezit geworden." Hier zien wij, wat zij zeggen: Het is ons land, het is ons bezit, de Israëliërs, de Joden, 'bezetten' ons land. Dit is de grootste leugen, die er vanuit de Palestijnse autoriteit, Hamas in de Gazastrook, en vanuit islamitische Arabische wereld uitgaat! Ten eerste lezen we in Ezechiël 36:5 dat God dit gebied tot Zijn eigen land heeft bepaald! "tot heel Edom (islamitische Arabieren rondom Israël), die zichzelf Mijn land tot erfelijk bezit hebben gegeven met de blijdschap van heel hun hart, met leedvermaak, zodat zijn weidegrond tot buit zou zijn."

Zijn (Gods) land heeft hij (met een eeuwige belofte) beloofd aan het Joodse volk, om dat te beheren en te regeren! Dit gebied, zowel de West-Bank (wat origineel en bijbels Judea en Samaria heet) en ook de Gazastrook, is dus het land van God, de God van Israel. Dit gebied is dus niet van Allah noch van de islam, en dus ook niet van de Palestijnen en de Arabieren; Punt Uit! Hier valt niet over te discussiëren, of te onderhandelen! Bovendien hebben de Joden/Israëliërs een 3000-jarige geschiedenis in dit land Israël, en de archeologie bewijst dit de volle 100%.Aanvulling: Ook geschiedkundig en naar het internationaal- oorlogsrecht, is het niet te bewijzen dat Israël momenteel enig Palestijns gebied bezet! Toen tussen 1948 en 1967 Egypte de Gazastrook, en Jordanië de Westelijke Jordaanoever werkelijk bezette, was er geen haan die kraaide dat zij Arabische bezetters waren! Er was ook geen mens in deze wereld, noch enige 'Palestijn' die destijds een eigen staat eistte, of riep dat Egypte en Jordanië bezetters waren van Palestijns land. De islamitische Egyptenaar Yasser Arafat, die in 1963 de PL0 oprichtte, begon pas na 1967 te schreeuwen en valselijk te propageren, dat Israël Palestijns land bezet! Dit deed hij nadat Israël in de verdedigingsoorlog (de zesdaagse oorlog van 1967) de overwinning had behaald op de Arabische aanvalslegers van Egypte, Jordanië en Syrië.Joseph Goebbels, minister van propaganda (minister van leugens) van de nazi doodsmachine zei: "Wanneer je een leugen maar groot genoeg maakt, en het maar blijft herhalen, dan zullen de mensen het uiteindelijk gaan geloven." Zo is het ook met de leugen van de term 'bezetting' oftewel 'bezetting' van Palestijns land. Hoeveel mensen in deze wereld, geloven inderdaad de leugen dat Israël land van Palestijnen bezet? De meeste mensen die dit geloven komen uit de islamitische Arabische wereld, maar ook veel mensen in het Westen zijn alreeds geïndoctrineerd en vergiftigd door deze leugen-propaganda van het zogenaamde Palestijnse volk, een volk dat niet eens bestaat of ooit bestaan heeft! De Palestijnen zijn immers gewoon Arabische islamieten afkomstig uit dat gebied.

Met deze kennis en wetenschap nu bij u aanwezig, kijkt en luistert u naar het volgende filmpje van meneer Abbas! In de video noemt hij ook de zogenaamde moord op een Palestijnse jongen (Ahmed Manasra), die gewoon nog leeft en in een Israëlisch ziekenhuis verzorgd wordt, nadat hij een aanslag met een mes op een Israëliër had gepleegd. Dus ook hier weer een leugen en volksmennerij van Abbas! Maar de wereld slikt het als zoete koek! Ook wil ik u verwijzen naar het blog, waar vele artikelen en bewijzen beschreven staan, dat de hele 'bezetting' waar de palestijnen en de arabische wereld het al die tijd over hebben, gewoon een waanzinnige leugen is! http://eczp.blogspot.nl/search?q=occupation

Geschreven door: Henoch, 16 oktober 2015.