dinsdag 29 mei 2012

Flauwe en slappe Politiek, Sharia4België / Sharia4Holland , Islam-haat !

De PVV haalt de VVD in. Waar is die lach op je gezicht Mark? Is die net zoals onze autonomie verdwenen?

De politiek is volledig het contact kwijt met de Nederlandse bevolking. Zie maar aan al de reakties in de Telegraaf m.b.t het toestaan van sharia4belgie/holland, die ons nationaal monument op de Dam onteerde met hun hypocriete leugens en valse religie en profeet, die niet eens Gods profeet was! Het eerste wat moslims doen wanneer ze de macht overnemen, is het schenden van joodse en christelijke graven, uit diepe haat en nijd. Moet je hier eens proberen om straat-evangelisatie te houden! Dan staat de politie er meteen, met: "Wat staat u hier te doen, heeft u een vergunning om hier te staan? Zo nee, wilt u onmiddelijk uw lectuur meenemen en vertrekken!" Ik zeg u, de barricades op! Laat u niet meer onderdrukken en discrimineren in eigen land, door een overheid die de [afgoden] religies uit het oosten geen strobreed in de weg ligt, en hun gang laat gaan. Stop met feesten jongelui, keer je tot Jezus/Yeshua en roep hem aan, vorm tegengewicht, weest eervol aan Nederland, tolereer niet alles in onze maatschappij, onthoudt u van geweld, maar open uw mond, maak statements in de media en social-media, mail de kamerleden, etc!

Ivo Opstelsten, de dwaze minister die eerst de ´feiten´ wil weten, terwijl ze openlijk op youtube staan. Die met het hier niet van toepassing zijnde v.v.m.u. niets wil doen aan het overmenen van de Islam van ons land, Nederland!

SHARIA 4 HOLLAND BEDREIGT GEERT WILDERS MET DE DOOD


Kijk hoe een van onzer burgers wil protesteren tegen de haatzaaibaarden en deze man afgevoerd wordt, en de Nederlandse Politie de Islam-verspreiders beschermd, het oproepen tot moord tolereert, en niets doet! 

Nu kan ik mij indenken hoe de NSB hun giftige nazi-antisemitisme en venijn voor de 2de W.O. in Nederland vrij kon verspreiden, en de Ned. politie niet ingreep, de NSBérs zelfs beschermde, en later meeholpen die arme Joodse mensen met hun gegoede Nederlandse helpers naar de vernietigingskampen en gaskamers te sturen.



Behoeft geen commentaar!