zaterdag 9 oktober 2010

Internationale demonstratie tegen onrechtvaardige behandeling van Israël

'Steeds meer Europeanen zijn dagelijkse leugens over Israël in de media spuugzat'- 'Internationale instellingen zoals de VN rechtvaardigen antidemocratische dictaturen' (zoals islamitische landen). Hoogste tijd dat er eindelijk tegenwicht komt tegen het leugenachtige demoniseren van Israël door de massamedia en door de in het Westen door met name linkse partijen gesteunde machtige Arabisch-islamitische lobby.

4 okt. j.l. - Aanstaande donderdag (7 okt.) zal er in Rome een grote internationale demonstratie plaatsvinden rond het thema 'Voor de waarheid, voor Israël'. Steeds meer Europeanen, ook in overheidskringen, beginnen de eenzijdige anti-Israëlpolitiek van de VN en dito berichtgeving van de door links gecontroleerde massamedia zat te worden, en willen daarom dat er een einde komt aan de dubbele standaarden die door de internationale gemeenschap worden gehanteerd ten aanzien van de Joodse staat.

De demonstratie wordt georganiseerd door Fiamma Nirenstein, Italiaans parlementslid en journalist en tevens vice-president van het Comité Buitenlandse Zaken van de Italiaanse Kamer van Afgevaardigden. Een zeer groot aantal andere parlementsleden, ministers en andere officials, afkomstig uit allerlei Europese landen -waaronder Nederland-, hebben zich aangesloten bij haar initiatief.

'Voor de waarheid, Voor Israël' zal ironisch genoeg worden gehouden bij de Tempio (tempel) di Adriano, de Romeinse keizer die in 145 n.C. de Joodse opstand in Judea neersloeg en de provincie hernoemde in Syria Palestina, waar de Palestijnen -die overigens niets van doen hebben met de toenmalige inwoners van dat Joodse gebied- in onze tijd -net als in Samaria- een eigen staat eisen.

De demonstratie wordt omschreven als 'het eerste Europese multipartijen evenement met als doel de waarheid over Israël te herstellen en een einde te maken aan het spervuur van leugens dat dagelijks over Israël wordt rondgesmeten, alsmede ook aan de dubbele standaard die wordt gehanteerd door de media en door internationale organisaties.' Meer dan 80 persoonlijkheden, politici, intellectuelen, artiesten en journalisten uit heel Europa zullen ieder het publiek maximaal vijf minuten toespreken. De voormalige Spaanse premier José Maria Aznar, president van de organisatie 'Vriend van Israël', zal de spits afbijten.

Israël het meest bedreigde land ter wereld
Volgens de organisatoren komt 'het grenzeloos delegitimeren van Israël van alle kanten. Israël, het meest openlijk bedreigde land ter wereld, wordt voor wat het ook doet veroordeeld door de internationale instituten en de media, of dat nu het zich verdedigen tegen terreuraanvallen, het proberen te stoppen van de wapensmokkel naar Gaza of normale activiteiten zijn, zaken die gewoon zijn voor ieder ander democratisch land.'

Daaraan wordt toegevoegd dat de 'wetenschappelijke, culturele, sociale, economische en sportieve prestaties van Israël constant geboycot worden, zelfs met geweld. De dubbele standaard is ten aanzien van Israël de normale standaard geworden: de VN heeft 80% van haar resoluties gewijd aan de veroordeling van iedere stap van Israël, maar landen die systematisch de mensenrechten schenden en slachtingen aanrichten, worden nooit gestraft.'

'Een groot deel van de publieke opinie is deze leugens echter spuugzat,' aldus de organisatoren. 'De delegitimering van Israël ondermijnt de democratie en corrumpeert internationale instellingen die de vrede zouden moeten beschermen en tegen terrorisme zouden moeten vechten. Het legitimeert onderdrukkende culturen (met name de islam) waarin geweld wordt gepleegd tegen vrouwen, homoseksuelen en de vrijheid van meningsuiting. Anti-democratische culturen worden feitelijk gerechtvaardigd. Om deze reden zeggen wij 'genoeg is genoeg' tegen alle leugens over Israël en verklaren wij dat Europa van Israël houdt en wil dat het in vrede leeft.' 

Een duidelijke recent voorbeeld van deze dubbele standaard was de veroordeling door de VN-Mensenrechtencommissie (UNHRC) van Israël vanwege de onderschepping van de Turkse 'hulp'vloot naar Gaza . Niet alleen werden de werkelijke feiten, namelijk dat de vloot werd geleid door bewapende leden van de Turkse terreurorganisatie IHCC, volkomen genegeerd, maar ook kwam deze veroordeling tot stand dankzij UNHRC-leden Pakistan, Algerije, Bangladesh, Bahrain, Jordanië en China - veelal islamitische landen met een sterk anti-Israël sentiment en waarvan bekend is dat de mensenrechten daar met voeten getreden worden. 

In het VN-comité voor de rechten van vrouwen zijn naast Algerije, Maleisië en Pakistan ook Egypte en zelfs Iran opgenomen, waar vrouwen tot de dood worden gestenigd als zij zelfs maar verdacht worden van een zonde zoals overspel. Het feit dat dit soort landen al jaren verantwoordelijk zijn voor de éénzijdige veroordelingen van Israël heeft van de door de Arabieren en moslimlanden gecontroleerde VN een regelrechte aanfluiting gemaakt, die door geen enkel land dat zichzelf als democratisch en vrijheidslievend beschouwd nog serieus kan worden genomen.

De leugens omtrent Israël, die behalve in de reguliere massamedia ook welig tieren op het alternatieve internet, vinden hun bron in de Koran en in de door met name linkse en socialistische partijen gesteunde islamo-fascistische propaganda die gebaseerd is op het valselijk aan Joden toegeschreven propagandawerkje 'Procollen van de Geleerde Oudsten van Zion'.

De wereldopinie wordt echter overduidelijk gedicteerd door de macht van olie, en die is niet afkomstig uit Israël, maar hoofdzakelijk uit de landen van de Arabische (islamitische) Liga. Het kan geen toeval zijn dat de grootste olieproducent ter wereld, het extreem fascistische Saudi Arabië -waar voor niet-moslims geen enkele rechten bestaan, moslimvrouwen wreed worden onderdrukt en geen enkele godsdienstvrijheid of vrijheid van meningsuiting is-, nog nooit is veroordeeld door de VN of enige andere erkende internationale organisatie.

Bron: XanderNieuws