vrijdag 4 februari 2011

Buycott Israel

www.buycottisrael.ca

Koop Israëlische Producten!

In antwoord op de poging van extreemlinks en pro-palestijnse groeperingen om Israëlische producten te weren/boycotten uit Nederlandse winkels, bij deze de oproep om deze vooral te kopen. Enkele tips.

Vraag: hoe kom je erachter of een product Israëlisch is?

Antwoord: door gewoon even op de sites van de extremistische aksievoerders zelf te kijken.

U kunt de inwoners van Israël steunen door de volgende kwaliteitsproducten te kopen:

Jaffa: fruit
Carmel: avocado’s en cherry-tomaten
Tivall: vegetarisch tofu vlees
Yarden: wijn
[Ahava: cosmetics]

Verder zijn Israëlische producten te herkennen aan de barcode die begint met het getal 729

[met dank aan Ronieth, Hyves]

Israel Produkten Centrum

18-01-2011 - Canada: Oproep boycot Israëlische producten werkt averechts

Oproepen van linkse pro-Palestijnse activisten in Canada om winkels die producten uit Israël verkopen te boycotten hebben opnieuw een averechtse uitwerking. Diverse politici schaarden zich achter een ‘buy-cott’ tegenactie, waardoor een schoenenboutique in Montreal, die het doelwit was van linkse activisten omdat er Israëlische kwaliteitsschoenen worden verkocht, een stormloop aan klanten te verwerken kreeg.

De ‘buy-cott’ in Montreal is een steuntje in de rug voor de Joodse gemeenschap in de Frans sprekende metropool. Afgelopen zondag kregen de Joden weer eens te maken met antisemitisch vandalisme tegen vier synagoges en een Joodse school. De politie onderzoekt de zaak maar kan nog niet zeggen of het om ‘hate crimes’ (racisme) gaat.

Ook in Europa zijn er regelmatig acties van linkse activisten die willen dat producten uit Israël geboycot worden. Het enige wat mensen die Israël een warm hart toedragen kunnen doen is het juist wel kopen van Israëlische goederen. Een tegen-boycot van Palestijnse producten is immers niet mogelijk, aangezien de Palestijnen ondanks de bijna $ 4 miljard die jaarlijks door de internationale gemeenschap aan hen wordt geschonken, hoegenaamd niets produceren. Ja – bedrog, haat, geweld, terreur en raketten, maar daar hebben we in de wereld al meer dan genoeg van.

Lees het hele artikel : Isreality.nl