donderdag 24 november 2011

Mars voor het Leven 2011


Heeft u er al aan gedacht? Op zaterdag 10 december vindt de jaarlijkse Mars voor het Leven plaats in Den Haag. Heeft u de Mars al in uw agenda staan?

Het programma begint om 13.00 uur op het Plein in het centrum van Den Haag.
De Mars is een initiatief van de Pro-Life organisatie Schreeuw om Leven, in samenwerking met andere organisaties, zoals Christenen voor de Waarheid (CFT) en Hulp Vervolgde Christenen (HVC).

De Mars voor het Leven wordt jaarlijks gehouden om de bescherming van het leven onder de aandacht te brengen. Met de deelname aan deze stille tocht vragen we aan de regering en de leden van de Eerste en Tweede Kamer om de abortus en euthanasie wetten terug te draaien. Deze wetten vormen een bedreiging voor het ongeboren kind, onze oudere burgers en de christelijke familiewaarden.

De Mars voor het Leven wordt georganiseerd rond de datum van 18 december, omdat de leden van de Tweede Kamer op 18 december 1980 hebben ingestemd met de Wet afbreking zwangerschap. Abortus werd daardoor legaal, en beschikbaar voor alle vrouwen, tot de 24ste week van hun zwangerschap.

Wij beginnen om 13.00 uur op Het Plein in het centrum van Den Haag. Dat ligt op loopafstand van het Centraal Station. Daar spreken Bert en Willy Dorenbos van stichting Schreeuw om Leven een welkomstwoord en brengen vertegenwoordigers van nationale en internationale organisaties een groet.

Vanaf het Plein begint de Mars die langs de regeringsgebouwen gaat. Het is een stille tocht. Spandoeken en borden zullen beschikbaar worden gesteld door de organisatie. Nadat we de Mars gelopen hebben zal de Indiase voorganger dr. P.P. Job spreken. De Nederlandse evangelist Jacques Brunt sluit tegen half vier de bijeenkomst af.

Bron: www.marsvoorhetleven.nl