zondag 12 februari 2012

Ayatollah Ali Khamenei: ‘In de naam van Allah, Iran moet Israël aanvallen vóór eind 2014!’

Hoeveel duivels en demonen wil je op een rijtje hebben!

Foto’s liegen niet. Teheran, 27 februari 2010. De leiders van de drie belangrijkste Gazaanse terreurformaties lobbyen om meer wapens en geld te verkrijgen van hun belangrijkste sponsor en wapenleverancier: IRAN. Op het plaatje van links naar rechts: de Iraanse minister van Buitenlandse Zaken Manouchehr Mottaki (begin december 2010 ontslagen door de Ayatollah naast hem), in het midden Iran’s hoogste leider Ayatollah Ali Khamenei de werkelijke leider en de baas van president Mahmoud Ahamadinejad, naast hem Hamasleider Khaled Meshaal, vervolgens Ramadan Shallah, de leider van de Palestijnse Islamitische Jihad en uiterst rechts op de foto Ahmed Jibril, leider van het Volksfront voor de Bevrijding van Palestina van het Generaal-Commando (PFLP-GC). Op de achtergrond een portret van wijlen Ayatollah Khomeini.

Zoals bekend heeft Khaled Meshaal maandag 6 februari 2012 in Doha, Qatar, een eenheidsakkoord ondertekend met president Mahmoud Abbas, de chef van de Palestijnse Autoriteit. Intussen heeft Hamas zijn buitenlandhoofdkwartier in Damascus, Syrië, omwille van de burgeroorlog en de nakende val van het terreurregime van president Bashar Al Assad, veiligheidshalve overgebracht naar Doha, Qatar. Slechts één doel verbindt al deze genoemde mannen met elkaar: Israël vernietigen en de Joden verdrijven uit het Midden-Oosten voor het heil van de Islam.

“In the name of Allah
Iran must attack Israel by 2014″

bron: JerusalemPost http://www.jpost.com

De strateeg van de Opperste Leider van Iran, Ayatollah Ali Khamenei, heeft de legale en religieuze rechtvaardiging geleverd voor de vernietiging van Israël en het Joodse Volk in een document dat op de conservatieve Farsi website Alef werd gepubliceerd. Uittreksels van dit document begonnen eerder deze week te circuleren op het internet [zie op Brabosh.com: Iran kan Israël compleet van de kaart vegen in NEGEN minuten.]

Het document, dat werd opgesteld door Alireza Forghani de strategiespecialist die hier blijkbaar als gewillige spreekpop van de Ayatollah dienst doet, schetst de redenen waarom: “In naam van Allah, Iran moet Israël tegen 2014 aanvallen.” Zeggende dat het slechts gaat om een persoonlijk advies van de auteur en niet de mening van de regering vertegenwoordigt, werd de doctrine op een website gepubliceerd die nauwe banden heeft met de Ayatollah.

Forghani noemde de Joodse staat een “kankertumor in het Midden-Oosten” en herinnerde zijn lezers eraan dat “Al onze problemen aan Israël toe te schrijven zijn!” Eraan toevoegend “Elke Moslim is verplicht om zichzelf te bewapenen tegen Israël.” Redenerende dat wanneer de Moslimwereld in de nabije toekomst niet Israël aanvalt, “de kans verkeken zou kunnen zijn en het waarschijnlijk niet meer mogelijk zal zijn om hen tegen te houden.”

Het document legt verder uit dat de oorlog tegen Israël moet worden uitgevoerd in naam van “defensieve Jihad” of de bescherming van de Islam tegenover zijn aanvallers “die overheersing over de Moslims willen bereiken en hen doden.” Het document is tevens een verduidelijking dat, alhoewel Israël weliswaar Iran nog moet aanvallen, zijn bezetting van Palestijns grondgebied reeds een aanval rechtvaardigt, aangezien de Islam dicteert dat “de politieke grenzen [van de wereld] de Moslims niet mogen verdelen en de wereld verdeelt in twee delen: Moslimlanden en niet-Moslimlanden.”

Forghani wees er vervolgens op dat Israël het enige land is in de wereld met een Joodse meerderheid, en gebruikt hiervoor de onderzoekscijfers van het Israëlisch Centraal Bureau voor de Statistiek om dit te staven. Hij poneerde dat aangezien Israël de steun nodig heeft van Verenigde Staten en het Westen om Iran te kunnen aanvallen, de laatstgenoemde van de Westerse ‘besluiteloosheid” gebruik moet maken om “Israël van de kaart te vegen.”

Het document geeft ook een “beknopte beschrijving van halflange- en lange afstands ballistische missiles die gebieden van deze regionale kankertumor kunnen treffen” en Israël in “minder dan negen minuten vernietigen.”

Bron: Brabosh