zaterdag 4 augustus 2012

Tweede Kamer wil homoseksualiteit in grondwet, voorlichting homoseksualiteit verplicht op scholen, canal-parade gay pride, degradatie en sodomificatie van ons land


Een meerderheid in de Tweede Kamer is er voor van om het verbod op discriminatie om seksuele geaardheid op te nemen in de grondwet.

In artikel 1 staat nu dat niet mag worden gediscrimineerd op ras, geloof, geslacht, levensovertuiging of politieke gezindheid. Volgens homo-organisatie COC wil de politiek daar nu seksuele geaardheid aan toevoegen.

Het opnemen van seksuele geaardheid in artikel 1 is volgens het COC symbolisch van waarde. Daarnaast is het ook juridisch van belang, omdat rechters naar artikel 1 verwijzen in besluiten.

Het idee om discriminatie op grond van seksuele geaardheid expliciet op te nemen in de grondwet is niet nieuw. In 2007 kwam D66 al met een wetsontwerp met de toevoeging. Van de week kwam het onderwerp weer op de voorgrond toen de PvdA met een actieplan voor acceptatie van homoseksualiteit naar buiten kwam.

Bron: Rtl4Nieuws

De Grondwet van God:

"En gij [man] zult geen gemeenschap hebben met een, die van het mannelijk geslacht is, zoals men gemeenschap heeft met een vrouw: een gruwel is het, [schandelijke ontucht]." (Leviticus 18:22)

"Een man die gemeenschap heeft met iemand van het mannelijk geslacht, zoals men gemeenschap heeft met een vrouw, – beiden hebben een gruwel gedaan..." (Leviticus 20:13)

Proef homovoorlichting populair

Meer dan 250 scholen hebben zich aangemeld voor een proef met voorlichting over homoseksualiteit. Dat is fors meer dan het aantal van 140 plaatsen dat het ministerie van Onderwijs de komende twee jaar beschikbaar heeft.

De komende tijd wordt bekeken welke scholen voldoen aan de voorwaarden, heeft het ministerie vandaag bekendgemaakt.

Onder druk van de Tweede Kamer besloot CDA-minister Van Bijsterveldt van Onderwijs afgelopen juni dat voorlichting over homoseksualiteit zo snel mogelijk verplicht wordt op scholen. Volgens een woordvoerder van de minister kan het experiment, dat twee jaar loopt, scholen helpen daarbij de beste aanpak te vinden.

Een onderzoeksbureau meet de effecten van de verschillende projecten. Ook is het de bedoeling dat de deelnemende scholen ervaringen gaan uitwisselen.

De projecten richten zich op de twee hoogste groepen van het basisonderwijs en op klas 1 en 2 op middelbare scholen. De beschikbare 1,2 miljoen euro kan niet alleen gebruikt worden voor voorlichting over homoseksualiteit, biseksualiteit en transgender, maar ook voor het organiseren van debatten en voor het aanstellen van vertrouwenspersonen.

Bron: NOS

God onderwijst ons geheel Anders:

"Immers, hoewel zij God kenden, hebben zij Hem niet als God verheerlijkt of gedankt, maar hun overleggingen zijn op niets uitgelopen, en het is duister geworden in hun onverstandig hart. Daarom heeft God hen in hun hartstochten overgegeven aan onreinheid (homoseksualiteit, enz.), zodat bij hen het lichaam onteerd wordt." 

"De vrouwen hebben de natuurlijke omgang [met een man] vervangen door de tegennatuurlijke [lesbisch geworden met een andere vrouw]. Eveneens hebben de mannen de natuurlijke omgang met de vrouw opgegeven, en zijn in wellust voor elkander ontbrand [homofiel geworden], als mannen met mannen schandelijkheid bedrijvende en daardoor het welverdiende loon voor hun afdwaling in zichzelf ontvangende." (uit: Romeinen 1)


De botenparade van de Canal Parade / Gay Pride in Amsterdam lijkt dit jaar meer bezoekers te hebben getrokken dan voorgaande jaren.

De botenparade kreeg aanvankelijk wel te maken met een fikse plensbui. Maar dat mocht de pret niet drukken. De sfeer is volgens de politie goed.

Vorig jaar zagen twee miljoen mensen de Canal Parade, of als bezoeker of via internet en televisie. De verwachting was dat ook dit jaar weer honderdduizenden bezoekers op het festijn af zouden komen. Dat blijkt dus inderdaad het geval.

Tachtig boten maakten deel uit van de optocht over de Amsterdamse Prinsengracht.

Bron: NRC

God oordeelt de bedrijvers van Sodomie:

"Nog voor zij zich te slapen legden, omsingelden de mannen van die stad, de mannen van Sodom, van jong tot oud, het huis; heel het volk, niemand uitgezonderd. Zij riepen naar Lot en zeiden tegen hem: Waar zijn die mannen die vannacht bij u gekomen zijn? Breng hen naar buiten, naar ons toe, zodat wij gemeenschap [homoseksualiteit] met hen kunnen hebben."

"Wij [Gods Engelen] gaan deze plaats te gronde richten, omdat de roep van haar zonden groot geworden is voor het aangezicht van de HEERE. Daarom heeft de HEERE ons gezonden om haar te gronde te richten."

"Toen liet de HEERE zwavel en vuur over Sodom [en over de sodomieten/homosekseksuelen] en Gomorra regenen. Het kwam van de HEERE uit de hemel. Hij keerde deze steden en heel de vlakte ondersteboven, met alle inwoners van de steden en het gewas op het land." (uit: Genesis 19)

"En de steden Sodom en Gomorra tot as verbrand, tot omkering gedoemd en ten voorbeeld gesteld heeft voor hen, die goddeloos [en onrein, onheilig] zouden leven." 2 Petrus 2:6)

"Zoals Sodom en Gomorra en de steden in hun nabijheid, die op gelijke wijze als genen haar hoererij [en homoseksualiteit] hebben botgevierd en ander vlees achternagelopen zijn, daar liggen als voorbeeld, onder een straf van eeuwig vuur." (Judas 1:7)

"Het is duidelijk, wat de werken van het vlees zijn: hoererij, onreinheid, [ook homoseksualiteit, het seksueel schenden van jongens/mannen] ....., losbandigheid, dronkenschap, brasserijen en dergelijke, waarvoor ik u waarschuw, zoals ik u gewaarschuwd heb, dat wie dergelijke dingen bedrijven, het Koninkrijk Gods [de hemel] niet zullen beërven." (Galaten 5:19-21)

"Wij weten echter, dat het oordeel Gods onpartijdig gaat [en zal gaan] over hen, die zulke dingen bedrijven." (Romeinen 2:2)

Zijn de zonden van sodomie en homofilie in Nederland te groot geworden voor het aangezicht van onze Here God? Hoe lang nog voor God Holland/Amsterdam te gronde gaat richten?

Gode zij dank, door Jezus Christus / Yeshua HaMashiach, is er vergeving voor iedere zondaar [ook homoseksueel, lesbienne] die zich tot God/Christus bekeerd! Laat het niet te laat zijn!