woensdag 9 januari 2013

LAAT HET VEILIGHEIDSHEK STAAN!!!

Het veiligheidshek dat Israël bouwde heeft het aantal dodelijke terreuraanslagen op Israëlische burgers met 98% verminderd, maar veel antisemieten als dhr van Agt willen het weg hebben.

NET ZOALS IK ZULT U MET VERBAZING EN VERONTWAARDIGING HET ARTIKEL IN DE TELEGRAAF VAN AFGELOPEN VRIJDAG 14 DECEMBER 2012 HEBBEN GELEZEN, WAARIN ONZE OUD PREMIER DE HEER VAN AGT AANKONDIGT OM BEGIN JANUARI 2013 VIA EEN BURGERINITIATIEF EEN PETITIE AAN DE TWEEDE KAMER TE WILLEN AANBIEDEN, WAARIN HIJ EN EEN AANTAL ANDERE ORGANISATIES EEN DEBAT OVER DE MUUR IN ISRAËL WIL AFDWINGEN EN OP DEZE WIJZE ER VOOR TE ZORGEN, DAT NEDERLAND SANCTIES ZAL IN STELLEN TEGEN ISRAĒL ZO LANG ZIJ DE MUUR NIET HEBBEN AFGEBROKEN.

Volgens mij is nu de tijd en het punt aangebroken om als christelijk Nederland en vrienden van Israël, Gods oogappel, een ander geluid te laten horen. God heeft mij op het hart gelegd om een actie te gaan starten, waarin christelijk Nederland en de vrienden van Israël ook via een burgerinitiatief een petitie aan de Tweede Kamer te gaan aanbieden om de Tweede Kamer te bewegen om de petitie van de organisatie 'Sloop de muur' niet in behandeling te nemen.

Ik geloof namelijk, dat de mensheid op een cruciaal punt is beland en dat wij als christenen en vrienden van Israël niet meer en langer mogen en kunnen zwijgen. Jesaja 62:1 "Om Sions wil zal ik niet zwijgen en om Jeruzalems wil zal ik niet rusten, totdat zijn heil opgaat als een lichtglans en zijn verlossing als een brandende fakkel" en Jesaja 62:6 " Op uw muren, o Jeruzalem, heb Ik wachters aangesteld, die de ganse dag en de ganse nacht nimmer zullen zwijgen. Gij, die de HERE indachtig maakt, gunt u geen rust. 7 En laat Hem geen rust, totdat Hij Jeruzalem grondvest en het stelt tot een lof op aarde".

Succat Yeshua is in overleg met Christenen voor Israël en Pillar of Fire om samen de krachten te gaan bundelen om gezamenlijk een ander geluid te laten horen en de Tweede Kamer en Nederland te laten zien, dat een 'groot' deel van het Nederlandse volk er anders over denkt dan de heer Van Agt.

De doelstelling van deze actie die Succat Yeshua voor ogen staat, is om:

1. Via (digitale) lijsten meer dan 100.000 handtekeningen te krijgen;
2. Deze handtekeningen op een nog nader te bepalen dag in januari 2013 tijdens een demonstratie onder het motto ' Laat het veiligheidshek staan!!!' aan te bieden aan de Tweede Kamer.

Via onderstaande link kunt u de petitie tekenen:
http://petities.nl/petitie/laat-het-veiligheidshek-staan