zaterdag 17 oktober 2009

Islamitische demonstratie tegen Wilders in Londen

Hoe brutaal en openlijk is de Boze vandaag de dag (16-10-2009)



Demonstratie tegen Wilders in Londen











Bijna dertig fundamentalistische moslims demonstreren vrijdag in Londen tegen PVV-leider Geert Wilders. Ze stonden voor een grasveld waar Wilders samen met het Britse parlementslid lord Pearson of Rannoch een persconferentie zou geven. Foto ANP

LONDEN - Bijna dertig fundamentalistische moslims hebben vrijdag in Londen gedemonstreerd tegen PVV-leider Geert Wilders. Ze stonden voor een grasveld waar Wilders samen met het Britse parlementslid lord Pearson of Rannoch een persconferentie zou geven. De bijeenkomst werd vanwege de demonstratie naar binnen verplaatst.

De betogers droegen spandoeken met daarop teksten als Sharia for UK, Sharia for the Netherlnds, Wilders go to hell en Wilders coward (lafaard). De sharia is de islamitische wetgeving (en the Islam will dominate the world, islam will be Superior). De demonstratie, in de buurt van het parlementsgebouw, en de persconferentie trokken veel media-aandacht.





''Ze hebben het recht te demonstreren. Dat respecteer ik'', zei Wilders in een reactie op de betoging. ''Ik ben er trots op dat mensen gebruik kunnen maken van hun democratisch recht. Maar ik heb ze niet uitgenodigd. Ik had de persconferentie liever buiten gehouden.'' (ANP)

Bron: het Parool

Ps. Dat deze leuzen in Groot Brittanië openlijk gebezigd en vertoont mogen worden op spandoeken, toont niet aan hoe democratisch wij zijn in het Westen, maar toont aan hoe diep o.a. Engeland gezonken is, en hoe schaamteloos en onverborgen de duivel [de vader der leugen, en mensenmoorder] bezig is en zich durft te uiten. Maar de profeet Jesaja waarschuwde 600 jaar voor Christus al deze overtolerante naties en overheden:

"Wee hun die het kwade goed noemen en het goede kwaad; die duisternis voorstellen als licht en licht als duisternis; die bitter doen doorgaan voor zoet en zoet voor bitter." (Jesaja 5:20)