woensdag 2 december 2009

Interview Ahmadinejad Iraanse tv
















Gisteren gaf Ahmadinejad op de Iraanse tv een interview, waarbij hij aangaf dat het een grote fout zou zijn van de internationale gemeenschap om Iran te isoleren i.v.m. uitbreiding van Iran's installaties voor de verrijking van uranium. Volgens Ahmadinejad kan geen enkel wereldland om Iran heen m.b.t. de economie, de unieke ligging in het Midden Oosten, en omdat Iran behoort tot 'het begin van de beschaving'. Wat de CNN commentatoren vervolgens totaal weglieten in hun analyse betreffende dit interview, was Ahmadinejad's tirade jegens Israël als het gevaarlijkste land in het M.O. en dat de Zionisten volgens hem de gehele wereld willen overnemen! Hé, waar hebben we dingen van gelijke strekking eerder gehoord?







Wat Ahmadinejad en het Iraans Islamitisch regime over het hoofd zien (door hun misleidende religie), is dat de God des Hemels Israël bestemd en uitverkoren heeft om aan het hoofd van alle Natiën te staan. Dit is logischerwijs een gruwel voor iedere van de Bijbel afwijkende religie of ideologie; dus ook voor de Islam en de 'godheid' Allah. De Ismaëlieten/Islamieten hebben altijd de rol en bestemming van Israël en het Joodse volk (dus tevens van de levende God) willen stelen uit pure jaloezie en haat. Daarom roemt Ahmadinejad ook zo hoogmoedig over Iran, het Iraanse volk, en hun zgn. 'beschaving'.

"Israël en het Koninkrijk

Zoals Jesaja profeteerde: Gij zult priesters van de HERE heten, dienaren van onze God genoemd worden" (61:6). En: "Men zal u noemen: Het heilige volk" (62:11).

Ook de profeet Daniël profeteerde over de eindtijd. Na een zware tijd voor Israël (en over de hele aarde) zullen "de heiligen van de Allerhoogste het koningschap ontvangen" (7:18, 22, 27).

En Mozes: "De HERE zal u stellen tot een hoofd en niet tot een staart" (Deuteronomium 28:13).

"Want zo zegt de HERE: Jubelt van vreugd over Jakob, juicht om het hoofd van de volken (natiën)" (Jeremia 31:7).

Dat is de uiteindelijke roeping van Israël.

Nu herstelt de HERE zijn volk en komt Koning Jezus.

En met Hem het koningschap voor Israël. "Juicht om het hoofd der volken (naties)" (Jeremia 31:7), want dat zal een goede tijd worden! Maar eerst moet er nog veel gebeuren."

Bron: De Strijd om het Koninkrijk

In het Bijbelboek Esther trachtte de antisemiet en antizionist Haman het gehele Joodse volk in het gebied van het Perzische rijk (nu Iran) geheel uit te roeien. Uiteindelijk kostte dit hem zijn eigen leven gespiest aan een paal, omdat God met de Joodse koningin Esther en met zijn volk was (en nog steeds is). Ahmadinejad is de Haman van onze/deze tijd! Maar menende dat hij de gode Allah een gunst doet door de Joden en Israël te willen vernietigen, verzet hij zich tegen de levende God van Israël, en zal hem (wanneer hij zich niet bekeerd) hetzelfde lot overkomen als de Haman uit de Bijbel. Poerim is het feest dat Israël viert ter herinnering aan de goddelijke uitredding van de antisemiet Haman en zijn snode plan om het Joodse volk uit te willen roeien.

Bijkomstig gegeven: De tien zonen van Haman werden ook gedood. Na het Neurenbergproces kregen 10 Nazi-kopstukken de doodstraf door ophanging (de paal) ..... op Poerim!





Laat dit een ernstige waarschuwing zijn voor Ahmadinejad en zijn medestanders de Iraanse Ayatollahs!