dinsdag 15 december 2009

Ondermijning Nederlandse Rechtsstaat door Islam 'advocaat'






















De fundamentalistische Islamiet en advocaat Mohammed Enait wil niet opstaan voor de Nederlandse Rechter in de Rechtbank, wenst geen vrouwen de hand te geven, en weigert zijn Mohammedaanse hoofddeksel (muts) af te zetten (wanneer dat gevraagd zou worden in de rechtzaal), etc.

Vanmiddag keek ik naar het vragenuurtje in de 2de Kamer, en Raymond de Roon van de PVV stelde daar vragen aan Staatssecretaris Albayrak over deze meneer Enait, en verklaarde zijn ongenoegen over het feit dat het Hof van Discipline Enait in het gelijk stelde en dat hij niet persé voor de Rechter behoeft op te staan. De ECZP vindt dat de Staatssecretaris en een aantal Kamerleden (waaronder A. Pechtold) een onzinnige en juridisch technische discussie voerde, waarbij men geheel voorbij gaat aan de werkelijke implicaties en precedentwerking m.b.t. de ondermijning van de Nederlandse Rechtsstaat door steeds brutaler wordende en eisende Islamisten (volgers van de valse profeet Mohammed). Mijn Bijbel zegt mij:

"Ieder mens moet zich onderwerpen aan de overheden, die boven hem staan (ook meneer Enait). Want er is geen overheid dan door God en die er zijn, zijn door God gesteld. Wie zich dus tegen de overheid verzet, wederstaat de instelling Gods, en wie dit doen, zullen een oordeel over zich brengen. Want, als iemand goed handelt, behoeft hij niet bevreesd te zijn voor de overheidspersonen, maar wel, als hij verkeerd handelt. Wilt gij zonder vrees voor de overheid zijn? Doe het goede, en gij zult lof van haar ontvangen. Zij staat immers in dienst van God, u ten goede. Maar indien gij kwaad doet, wees dan bevreesd; want zij draagt het zwaard niet tevergeefs; zij staat immers in de dienst van God, als toornende wreekster voor hem, die kwaad bedrijft." (Romeinen 13:1-4)

Ps. Wanneer de overheid echter de wetten van de God van de Bijbel overtreedt, dan zijn Kinderen Gods niet gebonden daaraan, zoals abortus, euthanasie, homoseksualiteit, etc., etc. Toch gebeurt het dat wanneer een land dat van Gods geboden afvalt, die natie van God een overheid krijgt die het verdient.

De overheid dient nu zo snel mogelijk een wet te maken waarin het verplicht is om op te staan (wanneer men dat kan) voor een Nederlandse Rechter, en verder geen gezeur! Ook om de Islamisering van ons rechtssysteem tegen te gaan, voordat het te laat is en onze rechtbanken in Sharia-rechtbanken zijn veranderd.

Zie: Uitzending Pauw & Witteman

Lees: PVV: islamitische advocaat moet respect tonen voor Nederlands recht