donderdag 24 december 2009

Jeruzalem moet worden gedeeld!






















[klik op krantenartikel voor vergroting]

Wij hebben Minister van BuZa Maxime Verhagen op verschillende wijzen (per brief & twitter) gewaarschuwd voor het desastreuze regeringsbeleid -en regeringsakkoord, waar Oost Jeruzalem als 'bezet' gebied gezien wordt en de status van Jeruzalem (tegen Gods Profetisch Woord in) deelbaar geacht wordt. Mede-regeringspartij de ChristenUnie pleegt zwaar verraad tegen haar eigen Bijbelse principes en het Woord van God (de Bijbel) in, en zal omwille van hun zwijgen en compromis omtrent de Heilige Stad Jeruzalem de wrange vrucht gaan plukken. Dit is een zekere zaak! Ook hebben wij Minister Verhagen profetisch gezegd dat de EU altijd verdeeld zal blijven [en zijn] omtrent dit soort besluitvormingen (zoals dat ook in dit krantenartikel duidelijk naar voren komt). Waarop baseren wij dat? Wel op Daniël 2:33-35 en Daniël 2:41-44. De EU is de vervulling van deze profetie; het is leem (klei) vermengd met ijzer (dat mengt en houdt niet). Het is een verdeeld koninkrijk (statenbond) en het vormt met elkaar geen samenhangend geheel. Na de ineenstorting van de EU en Gods oordeel, waar het verdelen van Jeruzalem en Gods Land Israël een direct gevolg van zal zijn, zal God zijn eeuwig Koninkrijk (1000jarig rijk van Jezus/Yeshua) oprichten aangaande Gods Woord.

"Te dien dage zal Ik (zegt God) Jeruzalem maken tot een steen, die alle natiën moeten heffen; allen die hem heffen, zullen zich deerlijk verwonden." (Zacharia 12:3)

"Ik zal [aldaar] met hen in het gericht treden ter oorzake van mijn volk (het Joodse volk) en van mijn erfdeel Israël, dat zij onder de volken verstrooid hebben, terwijl zij (de verenigde natiën incl. EU) mijn land verdeelden." (Joël 3:2)

Dit is een hele ernstige kwestie, en wij zullen ook alles trachtten te doen om in deze als Wachter op te treden, en de Bazuin te laten klinken aan de Nederlandse Politiek. Nederland en haar onbijbelse regering vellen de vloek en het oordeel over ons geliefde land, door Jeruzalem en het Land Israël te willen verdelen. Dat grote rampen ons land nog bespaard zijn gebleven, is wonderlijk te noemen, omdat het met de Verenigde Staten wel anders vergaan is iedere keer dat zij opriepen tot het delen van Israël of Jeruzalem. Het is feitelijk gedocumenteerd dat rampen (tornado's, orkanen, etc.) de VS tijsterden wanneer zij de 'palestijnen' weer Israël's (Gods) land wilden geven (delen) Zie: Bill Koenig - Eye to Eye: Facing the Consequences of Dividing Israel en John McTernan - As America Has Done to Israel 

Ook Martijn van Dam (PvdA) speelt weer een prominente rol in het anti-Israël proces in de politiek van Den Haag. Deze jonge Socialist (Rooms-Katholiek van huis uit) heeft naadloos de anti-Israëlrol van SP'er Harry van Bommel overgenomen. Wiens laatstgenoemde door zijn eigen partij in de Kamer de mond is gesnoerd wanneer het om Israël gaat, i.v.m. zijn nog aanstaande proces voor de Rechter (met Gretta Duisenberg en Mevr. Karabulut SP) m.b.t. het roepen van antisemitische leuzen op het Museumplein te Amsterdam. Tegen Martijn van Dam zeggen wij: Handen af van Jeruzalem en van Gods Land! Lees je Bijbel; mocht je ook als van Bommel je politieke carriere onder je handen weg zien glijden! Tegen van Dam halen wij Martin Luther Kings uitspraak aan: "anti-Zionisten zijn anti-Semieten. Mensen die tegen Israël zijn, discrimineren de Joden." (zie: XanderNieuws)