zaterdag 20 augustus 2011

Nog even.... Utoya en de Noorse jonge Socialisten

Palestijnse terreurgroep Fatah erkent nauwe banden met Noors socialistisch zomerkamp.
Ook speelden de jongeren ‘Gaza flottielje spelletjes’ na rond wateren Utoya.De jongerenorganisatie van Fatah, de terreurtak van de Palestijnse Autoriteit van Mahmoud Abbas, blijkt nauwe banden te onderhouden met de AUF, de jeugdafdeling van de Noorse sociaaldemocratische partij die op 22 juli het slachtoffer werd van de gruwelijke massamoord die werd gepleegd door Anders Breivik.


In een verklaring van Fatah-Youth wordt verwezen naar ‘onze Noorse kameraden’ en naar het feit dat Fatah bijna 15 jaar lang heeft deelgenomen aan de politieke activiteiten van de Noorse socialistenjeugd op het eiland Utoya. Dit is opnieuw bewijs dat het zomerkamp allesbehalve een onschuldig samenkomen was, zoals de reguliere media ons zo graag willen doen geloven.

Onthullend, omdat nogmaals duidelijk wordt dat het Noorse zomerkamp al lange tijd wordt gebruikt voor politieke indoctrinatie en het aanwakkeren van anti-Israëlische en antisemitische sentimenten. Eerder al plaatsten we een foto met daarop een spandoek waarop de Noorse tieners opriepen tot een boycot van Israël. Ook speelden de jongeren ‘Gaza flottielje spelletjes’ na. Nu duidelijk is dat de Noorse socialistische jeugd en de jeugd van de Palestijnse terreurbeweging Fatah al vele jarenlang ‘kameraden’ zijn in hun strijd tegen Israël.

Bron: Vlaamse Vrienden van Israël en XanderNieuws

Lees ook: Aanslagen Breivik volgden op aankondiging Noorse erkenning van Palestina