vrijdag 9 augustus 2013

Geruchtmakende blogger prof. G.B.J. Van Frikschoten in Amsterdam door vrachtwagen overreden en overleden



In memoriam: 46 jarige Amsterdammer overreden 8 aug. 6 uur ‘s morgens: prof. G.B.J. van Frikschoten, de man achter klokkenluiderssite “Amsterdam Post”.

Jaap Mollema met zijn nickname “prof. G.B.J. Van Frikschoten bleef waarschuwen tegen de islam en de EU en de NWO.In die zin was hij een geestverwant en medestrijder en ook over zaken, waar we duidelijk verschillend over dachten, konden we heel goed praten.

Dat bleek, toen het een keer op zijn site over homofilie ging, waar hij voor stond en ik niet. Maar omdat ik in het gesprek hierover altijd de liefde voor de mens als zodanig voorop stel, kon hij mijn Bijbelse standpunt respecteren. Meer dan dat, we hebben diverse keren samengewerkt in demonstraties tegen antisemitisme en tegen de islamisering.

Op AT5 werd om 22.30 uur gemeld, dat “er een 46 jarige fietser was overreden door een vrachtwagen en dat de politie de zaak onderzoekt, de chauffeur was meegenomen voor verhoor”. Hierbij werd niet vermeld, dat Jaap de avond ervoor bij een oprichtingsvergadering was van een nieuwe lokale Amsterdamse partij, die staat voor een kleinere overheid, meer info daarover volgt.

Jaap worstelde met zijn geloof in JHWH, de God van Abraham, Isaak en Jacob, het bleef hem bezig houden en dat is wat ik van hem zal onthouden: dat Bijbelse geloof liet hem niet koud. Over de koranAllah was hij duidelijk: duivelse misleiding. Mede daarom streed hij zijn strijd tegen islamisering, maar ook tegen de NWO, tegen de EU.

Shalom, Ben Kok

Bron: tora-yeshua



Ons commentaar: Waarom juist hij, vragen wij ons af? onbegrijpelijk! Dat hij zomaar op zo'n jonge leeftijd wordt doodgereden, dat is al een duivelse truc; een aderlating! Hij was vlijmscherp tegen het linkse establishment, en allen die tegen Israël waren. Frik was enorm pro-Israel; moge God hem daarvoor zegenen. hij had ook een goede kijk op de gebieden die bij Israël behoren, maar die door deze valse en leugenachtige wereld aan de Palestijnen (wie dat ook mogen zijn) worden toebedeeld. Wij gaan gelukkig niet over het oordeel, maar ik hoop van harte dat hij toch behouden is voor de eeuwigheid! bidt voor de familieleden van Jaap, voor troost de komende tijd!

Lees hier het door ons aangehaalde artikel van prof. G.B.J. Van Frikschoten:

Antisemieten Van Agt en halve Tweede Kamer rijp voor het gekkenhuis!