donderdag 12 januari 2012

Arabische Apartheid jegens de Palestijnse vluchtelingen



Sir Alexander Galloway (UNRWA directeur 1951-1952):

“… The Arab Nations do not want to resolve the Arab refugee problem. They want to keep it as an open sore… As a weapon against Israël.”

Onthullende videoclip waarin ´Palestijnse´ vluchtelingen zèlf aan het woord komen. ´Palestijnse vluchtelingen: een voortdurend schandaal van mensenrechten. Een echte mensenrechtencrisis in stand gehouden door de Arabische Liga (22 landen), het OIC (de moslim koepel van 56 landen) en met de steun van de Verenigde Naties, de VS, de Europese Unie en Rusland. Al meer dan 60 jaar lang weigeren de Arabische landen de ´Palestijnse´ vluchtelingen gelijke rechten te geven.

Stel je voor dat wij onze Italiaanse, Marokkaanse, Turkse, Noord-Afrikaanse, Congolese en Oost-Europese migranten 60 jaar lang in tenten in kampen zouden hebben vast gehouden, zonder rechten, zonder recht op arbeid of op een eigen huis…? En niet alleen zij maar ook àl hun nakomelingen, kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen, net zoals al 63 jaar lang de [Islamitisch/Arabische] ´Palestijnen´ overkomt in de Arabische landen.

Wat een schande! Wat een aanfluiting van de mensenrechten! Palestijnse vluchtelingen, gegijzeld door de wereld als een open etterende wonde, hèt ultieme wapen om de Joden in het M-O uit te roeien. Haat jegens Israël, niet enkel omdat het land bestaat maar omdat het de staat van de Joden is. Oude Jodenhaat in een nieuwe jas.
Bron: Brabosh