zondag 22 januari 2012

Palestijnse ´vreedzame´ Fatah Mufti: 'Dood een Jood, ga naar de hemel'

In de afgelopen week predikte de geestelijke leider van de Palestijnse Autoriteit, Mufti Mohammed Hussein, dat 'het doden van Joden een religieus doel van de Islam is'. De bekende Islamitische leider zei dit ter gelegenheid van het 47-jarig bestaan van Fatach.

Hij citeerde dit gebod uit de islamitische traditie, de Hadith (de overleveringen over Mohammed): 'Het uur van de opstanding zal niet komen, zolang wij de Joden niet hebben vernietigd. De Joden zullen zich achter stenen en bomen verbergen. Dan zullen de stenen en bomen tot ons roepen: 'O Moslim, dienaar van Allah, er verbergt zich een Jood achter mij, kom en dood hem'.

De Fatach-Mufti predikte dit voor de juichende menigte. De publieke opinie van de wereld ziet Fatach en zijn leider Machmoud Abbas, in tegenstelling tot de radicale Hamas, als pragmatisch en bereid tot vrede.

Niet voor niets heeft Israël achter de schermen herhaaldelijk geconcludeerd dat het geen zin heeft om met Abbas te onderhandelen. Naar buiten stelt hij zich op als diplomatiek leider van de Palestijnen, maar in werkelijkheid doet hij niets doen tegen haatpreken en ophitsen tegen Israël.

Volgens bronnen bij de Israëlische regering doet Abbas bovendien geen moeite om een einde te maken aan het conflict met Israël. 'Abbas heeft meer voordeel van het conflict dan van een overeenkomst', zei een Israëlische regeringsfunctionaris.

Dat Mufti Mohammed Hussein de Joden vergelijkt met varkens en apen is een belediging die vaak wordt herhaald, maar in het buitenland echter wordt genegeerd. Indien geestelijke leiders van het Christendom of het Jodendom de Moslims vergeleken met varkens of apen, of hadden opgeroepen tot de vernietiging van de Moslims, dan zou dat een groot schandaal zijn geworden.

Palestinian Media Watch heeft de toespraak van de Moefti vertaald in het Engels en op Youtube geplaatst:

Bron: IsraelToday.nl



Read: PA Mufti’s speech at Fatah celebration encourages the killing of Jews

Jerusalem mufti under investigation for incitement

Our Comment: Looks a really nice guy, but his antisemetic islamic venom is as satanic above your imagination. But the politicians are so spiritually blinded, you cannot imagine too!

Yeshua said: “Watch out [beware] for false prophets. They come to you dressed like sheep [on the outside], but inside they are vicious [ferocious, ravening, devouring, wild] wolves." (Matthew 7:15)