donderdag 18 oktober 2012

Joodse organisaties boos omdat grootste kerken VS zich tegen Israël keren

De valse 'kerk' richt zich tegen Israel.

Diverse Joodse organisaties in de VS overwegen de intergeloofsdialoog met christenen stop te zetten omdat ze woedend zijn dat de leiders van 16 kerken in de VS, waaronder ook de grote protestantse, presbyteriaanse, baptistische, lutherse en methodistische denominaties, in een brief aan het Congres zich eenzijdig tegen Israël hebben gekeerd.

In de op 5 oktober geschreven brief roepen de christelijke leiders het Congres op de 'onvoorwaardelijke militaire en financiële hulp' aan Israël te beëindigen omdat de situatie in de 'bezette Palestijnse gebieden' zou verslechteren, waardoor de kans op 'rechtvaardige vrede' steeds kleiner wordt. Tevens vragen de kerken om een officieel onderzoek naar het 'misbruiken' van de Amerikaanse hulp doordat Israël wapens zou inzetten voor 'het schenden van de mensenrechten'.

De kerkleiders stellen verder dat de Amerikaanse hulp Israël in staat stelt de 'status quo' te handhaven en de 'Palestijnse gebieden' te blijven 'bezetten'. Ook zeggen de kerken samen te werken met 'onze Palestijnse christelijke broeders en zusters' bij het opbouwen van een 'vreedzame Palestijnse samenleving'.

Lees gehele artikel: XanderNieuws

Read: The hypocritical 'churches' against Israel

Ware evangelische christenen bidden in Jeruzalem voor Israël; en hebben Israel en het Joodse volk lief.