zaterdag 27 oktober 2012

Obama verliest steun Amerikaanse Joden vanwege anti-Israël beleid

Getuige dit protest in 2009 weten ze het in Israël zelf al veel langer, maar nu krijgen ook de Amerikaanse Joden door dat Obama geen vriend is van de Joodse staat.

Het heeft heel lang geduurd, maar een dikke twee weken voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen is de stemming onder de Amerikaanse Joden, die tot voor kort massaal achter president Barack Obama bleven staan, plotseling omgeslagen.

Zelfs in staten en districten waar Joden historisch gezien altijd op de Democratische kandidaat stemden tekent zich nu een Joodse meerderheid voor de Republikein Mitt Romney af. De twee belangrijkste redenen: de verslechterende economische situatie en Obama's harde houding tegenover Israël.

De opiniepeilingen wijzen uit dat de Amerikaanse Joden zich in drommen afkeren van de in hun ogen falende president Obama. In bijvoorbeeld de cruciale staat Florida heeft Romney in 3 weken tijd zijn 5 punten achterstand op Obama omgebogen in een voorsprong van 1 punt. Behalve Joden kiezen ook steeds meer onafhankelijke stemmers in Florida voor Romney. Onder hen heeft de Republikein zelfs een achterstand van 11 punten op Obama weten weg te werken naar een voorsprong van 8 punten.

Feitelijk begon de kentering al een jaar geleden, toen uitgerekend in het overwegend Joodse congressionele disctrict in New York een Republikein werd gekozen. Uit een nieuwe peiling blijkt dat Romney nu zelfs in de traditioneel 'blauwe' (Democratische) staten 44% van de Joodse stemmen krijgt, tegen 40% voor Obama, wat gerust een klein wondertje kan worden genoemd.

..... De Amerikaanse Joden zijn bijna de complete vier jaar achter Obama blijven staan, maar de bewijzen dat de president feitelijk volop meewerkt aan de islamitische doelstellingen om de Joodse staat weg te vagen en het Westen van binnenuit de baas te worden zich huizenhoog hebben opgestapeld zijn niet langer te negeren. Inmiddels verkiest een meerderheid van hen liever een Mormoonse president dan dat het Witte Huis nog eens vier jaar geregeerd wordt door een neo-communistische moslim annex Israëlhater en zijn al even radicale adviseurs.

Bron: XanderNieuws

Read: Obama, Oy Vey! American Jews Finally Have Had Enough